,, ,

Gonca Vuslateri, Kızı Asya Mone ile İlk Paylaşımını Duygulandıran Sözlerle Yaptı!

Magazin 02.05.2024 - 09:15, Güncelleme: 02.05.2024 - 09:17 4482 kez okundu.
 

Gonca Vuslateri, Kızı Asya Mone ile İlk Paylaşımını Duygulandıran Sözlerle Yaptı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, annelik sevincini yaşayarak kızı Asya Mone’yi dünyaya getirdi. Duygusal bir paylaşımla takipçilerini sevindirdi
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri , 2024 Mart ayında kızı Asya Mone 'yi dünyaya getirerek annelik sevincini yaşamıştı. Vuslateri, kızıyla ilk fotoğrafını ve duygusal bir mesajı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Ben hep korkardım çocuk yapma fikri hakkında konuşurken bile 'yahu ben bebek tutamam düşürürüm Allah korusun.. çok küçükler' ve daha neler.." diyen Vuslateri, kızı Asya'yı kucağına aldığında yaşadığı duyguyu şu sözlerle dile getirdi: "Onu kucağıma aldığım 3. Fotoğrafta şöyle ağlamıştım: Seni tuttum kızım. Seni tutuyorum. Korkma. Şimdi içimdeki çocuk yıllardır beklediği oyun arkadaşını buldu. Allah'a bin şükür.. Arayan, gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz." Vuslateri'nin paylaşımı, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Birçok takipçisi Vuslateri'yi tebrik ederken, duygusal mesajı için de kendisine övgüler yağdırdı.
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, annelik sevincini yaşayarak kızı Asya Mone’yi dünyaya getirdi. Duygusal bir paylaşımla takipçilerini sevindirdi

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri , 2024 Mart ayında kızı Asya Mone 'yi dünyaya getirerek annelik sevincini yaşamıştı. Vuslateri, kızıyla ilk fotoğrafını ve duygusal bir mesajı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"Ben hep korkardım çocuk yapma fikri hakkında konuşurken bile 'yahu ben bebek tutamam düşürürüm Allah korusun.. çok küçükler' ve daha neler.." diyen Vuslateri, kızı Asya'yı kucağına aldığında yaşadığı duyguyu şu sözlerle dile getirdi:

"Onu kucağıma aldığım 3. Fotoğrafta şöyle ağlamıştım: Seni tuttum kızım. Seni tutuyorum. Korkma. Şimdi içimdeki çocuk yıllardır beklediği oyun arkadaşını buldu. Allah'a bin şükür.. Arayan, gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz."

Vuslateri'nin paylaşımı, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Birçok takipçisi Vuslateri'yi tebrik ederken, duygusal mesajı için de kendisine övgüler yağdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.