,, ,

Göksun Yerlikaya Kimdir ?

Kimdir 21.03.2023 - 09:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 09:41 9599+ kez okundu.
 

Göksun Yerlikaya Kimdir ?

Göksun Yerlikaya Kimdir ?
Göksun Yerlikaya 20.04.1994 tarihinde inşaat mühendisi bir babanın ve öğretmen bir annenin çocuğu olarak Sivas’ta doğdu. Üniversiteye kadar öğrenimimi Sivas’ta sürdürdü. Bu yıllar içerisinde, bir iç Anadolu şehrinde, Ergenekon-Balyoz kumpasları ile bir bir aydınların hapse atıldığı dönemde, siyaset yapmak cesaret ister düsturuyla Sivas İl Örgütünde fiilen çalışmaya başladı. Göksun Yerlikaya Bu dönemde Sivas çapında gönüllü arkadaşlarımı örgütledi ve güzel çalışmalara imza attı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği fakültesini kazandı ve İstanbul’a taşındı. Göksun Yerlikaya Çok sevdiğim mesleğimin gereği olarak üniversitenin başından itibaren sektörün çeşitli yerlerinde çalışmaya başladı. Göksun Yerlikaya Aynı yıllarda CHP Şişli ve Avcılar ilçe örgütlerinde bulundum. Tüm seçim çalışmalarında görevler aldım. Seçim dönemi dışında da örgüt ile sürekli iletişimde bulundum. Bu yıllarda çeşitli dernekler, meslek örgütleri ve öğrenci kulüplerinde yer aldı. Göksun Yerlikaya Üniversiteyi bitirmesine müteakip İstanbul’da çeşitli şantiyelerde mesleğini ifa ettikten sonra, yurtdışı deneyim edinebilmek için Rusya’ya yerleşti. 2022 yılında başlayan savaş nedeniyle Mayıs 2022’de ülkeme dönüş yaptı. Bir İngiliz firmasında proje müdürü olarak Amazon deposu projesini tamamladıktan sonra. 2023 yılında kendi müteahhitlik ve müşavirlik firmamı kurdu. Göksun Yerlikaya Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Rusça biliyor. Çeşitli müzik enstrümanları çalabiliyor. Göksun Yerlikaya Ayrıca münazara ve edebiyata özel ilgisi bulunmakta. Bununla beraber sosyal ilişkilerde bulunmayı, insanlarla her yerde ve her konuda sohbet edebilmeyi de hobi olarak seviyor. Göksun Yerlikaya Bir Avrupa firmasında çalışması ve Avrupa’da iyi koşullarda yaşayabileceği teklifler almasına rağmen, ülkeme ve millete olan büyük sevgisi ve başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, mensubu bulunduğu partinin kıymetli merhum genel başkanları ve sosyal demokrasinin uluslararası geçerli kültüründen bizlere miras kalan idealler uğruna ülkesine döndü. Göksun Yerlikaya Bundan sonra da 28. Dönem milletvekilliği aday sıralamasında olup olmamamdan bağımsız olarak, ülkesi için ve partisi için, beynim ile, bilgim ile, mesleğim ile, kanım ile, canım ile hizmet edecek. Bu ülkenin güzel insanlarının, adil bir ülkede, refah içerisinde, güvenle yaşaması için emek verecektir.
Göksun Yerlikaya Kimdir ?

Göksun Yerlikaya 20.04.1994 tarihinde inşaat mühendisi bir babanın ve öğretmen bir annenin çocuğu olarak Sivas’ta doğdu. Üniversiteye kadar öğrenimimi Sivas’ta sürdürdü. Bu yıllar içerisinde, bir iç Anadolu şehrinde, Ergenekon-Balyoz kumpasları ile bir bir aydınların hapse atıldığı dönemde, siyaset yapmak cesaret ister düsturuyla Sivas İl Örgütünde fiilen çalışmaya başladı. Göksun Yerlikaya Bu dönemde Sivas çapında gönüllü arkadaşlarımı örgütledi ve güzel çalışmalara imza attı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği fakültesini kazandı ve İstanbul’a taşındı. Göksun Yerlikaya Çok sevdiğim mesleğimin gereği olarak üniversitenin başından itibaren sektörün çeşitli yerlerinde çalışmaya başladı.

Göksun Yerlikaya Aynı yıllarda CHP Şişli ve Avcılar ilçe örgütlerinde bulundum. Tüm seçim çalışmalarında görevler aldım. Seçim dönemi dışında da örgüt ile sürekli iletişimde bulundum. Bu yıllarda çeşitli dernekler, meslek örgütleri ve öğrenci kulüplerinde yer aldı.

Göksun Yerlikaya Üniversiteyi bitirmesine müteakip İstanbul’da çeşitli şantiyelerde mesleğini ifa ettikten sonra, yurtdışı deneyim edinebilmek için Rusya’ya yerleşti. 2022 yılında başlayan savaş nedeniyle Mayıs 2022’de ülkeme dönüş yaptı. Bir İngiliz firmasında proje müdürü olarak Amazon deposu projesini tamamladıktan sonra. 2023 yılında kendi müteahhitlik ve müşavirlik firmamı kurdu.  Göksun Yerlikaya Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Rusça biliyor. Çeşitli müzik enstrümanları çalabiliyor. Göksun Yerlikaya Ayrıca münazara ve edebiyata özel ilgisi bulunmakta. Bununla beraber sosyal ilişkilerde bulunmayı, insanlarla her yerde ve her konuda sohbet edebilmeyi de hobi olarak seviyor. Göksun Yerlikaya Bir Avrupa firmasında çalışması ve Avrupa’da iyi koşullarda yaşayabileceği teklifler almasına rağmen, ülkeme ve millete olan büyük sevgisi ve başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, mensubu bulunduğu partinin kıymetli merhum genel başkanları ve sosyal demokrasinin uluslararası geçerli kültüründen bizlere miras kalan idealler uğruna ülkesine döndü. Göksun Yerlikaya Bundan sonra da 28. Dönem milletvekilliği aday sıralamasında olup olmamamdan bağımsız olarak, ülkesi için ve partisi için, beynim ile, bilgim ile, mesleğim ile, kanım ile, canım ile hizmet edecek. Bu ülkenin güzel insanlarının, adil bir ülkede, refah içerisinde, güvenle yaşaması için emek verecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.