,, ,

Gmail Hesap Silme Linki? Gmail Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Dünya 03.08.2023 - 12:50, Güncelleme: 03.08.2023 - 12:50 12515+ kez okundu.
 

Gmail Hesap Silme Linki? Gmail Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Gmail Hesap Silme Linki? Gmail Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Gmail hesabını silmenin iki yolu vardır: Hesap ayarlarından sil : Bu, Gmail hesabınızı Google Hesabınız aracılığıyla silmenin en kolay yoludur. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: Gmail hesabınızda oturum açın. Profil resminize tıklayın ve "Hesap"ı seçin. "Hesap ve kişisel bilgiler" altında "Hesap"ı seçin. "Hesabımı sil"i seçin. Hesabınızı silmeye neden olduğunu açıklamak için bir neden yaz. "Hesabımı sil"i tekrar seçin. Google Hesap Yardımı aracılığıyla sil: Bu, Gmail hesabınızı Google Hesap Yardımı aracılığıyla silmenin daha karmaşık bir yoludur. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: Google Hesap Yardımı web sitesine gidin. "Hesabımı sil"i seçin. Hesabınızı silmeye neden olduğunu açıklamak için bir neden yaz. "Devam"ı seçin. Hesabınızı silmeye onay verin. Gmail hesabınızı sildikten sonra, e-postalarınıza erişemeyecek, Gmail 'de oturum açmayacak ve Google'ın diğer hizmetlerinde Gmail hesabını kullanamayacaksınız. Gmail hesabını sildikten sonra, e-postalarınızı geri alamayacağınız için, e-postalarınızı yedeklemeni öneririz.
Gmail Hesap Silme Linki? Gmail Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Gmail hesabını silmenin iki yolu vardır:

  • Hesap ayarlarından sil : Bu, Gmail hesabınızı Google Hesabınız aracılığıyla silmenin en kolay yoludur. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
  1. Gmail hesabınızda oturum açın.
  2. Profil resminize tıklayın ve "Hesap"ı seçin.
  3. "Hesap ve kişisel bilgiler" altında "Hesap"ı seçin.
  4. "Hesabımı sil"i seçin.
  5. Hesabınızı silmeye neden olduğunu açıklamak için bir neden yaz.
  6. "Hesabımı sil"i tekrar seçin.
  • Google Hesap Yardımı aracılığıyla sil: Bu, Gmail hesabınızı Google Hesap Yardımı aracılığıyla silmenin daha karmaşık bir yoludur. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
  1. Google Hesap Yardımı web sitesine gidin.
  2. "Hesabımı sil"i seçin.
  3. Hesabınızı silmeye neden olduğunu açıklamak için bir neden yaz.
  4. "Devam"ı seçin.
  5. Hesabınızı silmeye onay verin.

Gmail hesabınızı sildikten sonra, e-postalarınıza erişemeyecek, Gmail 'de oturum açmayacak ve Google'ın diğer hizmetlerinde Gmail hesabını kullanamayacaksınız. Gmail hesabını sildikten sonra, e-postalarınızı geri alamayacağınız için, e-postalarınızı yedeklemeni öneririz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.