,, ,

Giresun Valisi Serdengeçti, TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Gündem 21.02.2024 - 12:33, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:33 3263+ kez okundu.
 

Giresun Valisi Serdengeçti, TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek tarım sigortaları çalışmalarını inceledi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti , Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Giresun Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette TARSİM Giresun Bölge Müdürü Mustafa Kemal Öztürk, Vali Serdengeçti'ye Giresun'da tarım sigortalarının durumu, 2023 yılı üretim sezonunda yapılan sigortalama çalışmaları ve 2024 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Vali Serdengeçti, tarım sigortalarının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasının sağlanması ile üreticilerin doğal afetlerden ve diğer oluşabilecek risklerden korunması amacına yönelik gerekli uygulamaların etkin bir şekilde yürütülmesini oldukça önemli bulduğunu söyledi. Serdengeçti, "Tarım sigortaları, tarımsal üretimde karşılaşılabilecek risklere karşı önemli bir güvencedir. Bu nedenle, tüm üreticilerimizi tarım sigortalarına teşvik ediyoruz. TARSİM'in Giresun'da yürüttüğü çalışmaları destekliyor, bu alandaki bilincin artırılması için gerekli adımların atılmasını önemsiyoruz." diye konuştu. Vali Serdengeçti'ye ziyaretinde İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet İkbal Öztürk de eşlik etti.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek tarım sigortaları çalışmalarını inceledi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti , Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Giresun Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette TARSİM Giresun Bölge Müdürü Mustafa Kemal Öztürk, Vali Serdengeçti'ye Giresun'da tarım sigortalarının durumu, 2023 yılı üretim sezonunda yapılan sigortalama çalışmaları ve 2024 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi.

Vali Serdengeçti, tarım sigortalarının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasının sağlanması ile üreticilerin doğal afetlerden ve diğer oluşabilecek risklerden korunması amacına yönelik gerekli uygulamaların etkin bir şekilde yürütülmesini oldukça önemli bulduğunu söyledi.

Serdengeçti, "Tarım sigortaları, tarımsal üretimde karşılaşılabilecek risklere karşı önemli bir güvencedir. Bu nedenle, tüm üreticilerimizi tarım sigortalarına teşvik ediyoruz. TARSİM'in Giresun'da yürüttüğü çalışmaları destekliyor, bu alandaki bilincin artırılması için gerekli adımların atılmasını önemsiyoruz." diye konuştu.

Vali Serdengeçti'ye ziyaretinde İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet İkbal Öztürk de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.