,, ,

Giovanni Guidetti: İtalya’ya Sadece Kazanmak İçin Gidiyoruz

Spor 28.02.2024 - 11:48, Güncelleme: 28.02.2024 - 11:51 16351+ kez okundu.
 

Giovanni Guidetti: İtalya’ya Sadece Kazanmak İçin Gidiyoruz

VakıfBank Başantrenörü Guidetti, İtalya’daki maç öncesi: ‘Altın setleri seviyoruz, tüm şansımızı kullanacağız.
VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti  , İtalya’ya Yolculuk Öncesi Açıklamalarda Bulundu VakıfBank’ın başantrenörü Giovanni Guidetti , Imoco Conegliano ile yapılacak olan maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Guidetti, “İtalya’ya gezmek için gitmiyoruz. Oraya tüm şansımızı kullanmak için gidiyoruz.” dedi. Guidetti, takımının altın setlere olan ilgisini de vurguladı: “Altın setleri seviyoruz çünkü harika bir hikayemiz var. Maçı altın sete götürmek için her şeyi deneyeceğiz.” Başantrenör, rakiplerinin gücünün farkında olduğunu belirtti: “Zor olduğunu biliyoruz. Rakibimiz şu an dünyanın en formda takımı ama bu, turu geçmek için zorlamayacağımız anlamına gelmiyor.” Guidetti’nin bu sözleri, takımının maça ne kadar ciddi ve kararlı bir şekilde hazırlandığını gösteriyor.
VakıfBank Başantrenörü Guidetti, İtalya’daki maç öncesi: ‘Altın setleri seviyoruz, tüm şansımızı kullanacağız.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti  , İtalya’ya Yolculuk Öncesi Açıklamalarda Bulundu

VakıfBank’ın başantrenörü Giovanni Guidetti , Imoco Conegliano ile yapılacak olan maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Guidetti, “İtalya’ya gezmek için gitmiyoruz. Oraya tüm şansımızı kullanmak için gidiyoruz.” dedi.

Guidetti, takımının altın setlere olan ilgisini de vurguladı: “Altın setleri seviyoruz çünkü harika bir hikayemiz var. Maçı altın sete götürmek için her şeyi deneyeceğiz.”

Başantrenör, rakiplerinin gücünün farkında olduğunu belirtti: “Zor olduğunu biliyoruz. Rakibimiz şu an dünyanın en formda takımı ama bu, turu geçmek için zorlamayacağımız anlamına gelmiyor.”

Guidetti’nin bu sözleri, takımının maça ne kadar ciddi ve kararlı bir şekilde hazırlandığını gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.