,, ,

Gıda ve Tarım Sektöründen Kariyer Zirvesi İstanbul'da

Gündem 29.08.2023 - 14:06, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:06 3826+ kez okundu.
 

Gıda ve Tarım Sektöründen Kariyer Zirvesi İstanbul'da

Gıda ve tarım sektörünün buluştuğu Güvenilir Ürün Zirvesi 16 Ekim’de. Kariyer Toplantıları’nda başarılı isimlerden öğütler alın.
Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK'ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül töreni'nin ikincisi 16 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Florya'da gerçekleştirilecek. Zirve kapsamında planlanan etkinliklerle gıda ve tarım sektörüne önemli farkındalık amaçlanırken, ziyaretçiler için de önemli fırsatlar sunulacak. Kendi alanlarının en başarılı profesyonellerinin yer alacağı kariyer toplantılarında, konuşmacılar başarının sırlarını katılımcılarla paylaşacak. Kariyer toplantılarında Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis Kızılay İçecek A.Ş. Ar-Ge ve Kalite Direktörü Tuğba Şimşek , Çiğköftem CEO'su Nezif Emek , Muratbey Gıda İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ ve Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Develi Restaurant Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi kariyerine yön vermek isteyenlere altın değerinde öğütler verecek. Yurtdışındaki üniversite öğrencileri için online izleme fırsatı sunulacak toplantılar 16 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Florya özel salonunda yapılacak. Toplantılara ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Gıda ve tarım sektörünün buluştuğu Güvenilir Ürün Zirvesi 16 Ekim’de. Kariyer Toplantıları’nda başarılı isimlerden öğütler alın.

Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK'ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül töreni'nin ikincisi 16 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Florya'da gerçekleştirilecek.

Zirve kapsamında planlanan etkinliklerle gıda ve tarım sektörüne önemli farkındalık amaçlanırken, ziyaretçiler için de önemli fırsatlar sunulacak. Kendi alanlarının en başarılı profesyonellerinin yer alacağı kariyer toplantılarında, konuşmacılar başarının sırlarını katılımcılarla paylaşacak.

Kariyer toplantılarında Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis Kızılay İçecek A.Ş. Ar-Ge ve Kalite Direktörü Tuğba Şimşek , Çiğköftem CEO'su Nezif Emek , Muratbey Gıda İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ ve Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Develi Restaurant Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi kariyerine yön vermek isteyenlere altın değerinde öğütler verecek.

Yurtdışındaki üniversite öğrencileri için online izleme fırsatı sunulacak toplantılar 16 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Florya özel salonunda yapılacak. Toplantılara ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.