,, ,

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm Özeti

Tv-Dünyası 03.11.2022 - 12:55, Güncelleme: 03.11.2022 - 12:55 3918+ kez okundu.
 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm Özeti

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm Özeti
Araz’ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz’ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır?   Hastaneden yeni çıkan Songül’ün Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı , Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?   Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi’nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm Özeti
Araz’ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz’ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır?
 
Hastaneden yeni çıkan Songül’ün Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı , Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?
 
Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi’nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.