,, ,

Gelibolu'da Yoğunlaştırılmış Trafik Denetimi Gerçekleşti

Gündem 26.10.2022 - 17:53, Güncelleme: 26.10.2022 - 17:53 3575+ kez okundu.
 

Gelibolu'da Yoğunlaştırılmış Trafik Denetimi Gerçekleşti

Gelibolu'da Yoğunlaştırılmış Trafik Denetimi Gerçekleşti
Çanakkale ’nin Gelibolu ilçesinde, Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince drone destekli şok trafik denetlemesi gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, araç sürücüleri üzerinde trafikte farkındalık kazandırarak kaza riskini en aza indirmek için Eceabat  - Keşan Yolu (D550-03 Devlet Yolu) üzerinde sabah saat 08.00’de başlayan denetimler saat 17.00’ye kadar sürdü. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince şok uygulamada Burhanlı Köyü civarında hız sınırının üzerinde seyreden ve köy içerisinde kaza riski oluşturan araçlara yönelik radarla hız denetimi, Güneyli ve Bolayır ışıklı kavşaklarda ışık ihlallerinden doğabilecek kazalara karşı ışık denetimi yapıldı. Gelibolu ilçe girişindeki uygulama noktasında ise emniyet kemeri, seyir halinde cep telefonu kullanmak, tehlikeli şerit değiştirmek gibi kaza riskini artıran ihlallere yönelikde drone ile havadan trafik denetimi gerçekleştirildi. Burhanlı Köyü civarında yasal hız sınırı üzerinde seyreden, ışıklı kavşaklarda ışık ihlali yapan, emniyet kemeri takmayan ve seyir halinde cep telefonu kullandığı tespit edilen çok sayıda araç sürücüne cezai işlem yapılarak, trafik yönünden eksiği olan araçlar ise trafikten men edildi. Gelibolu Bölge Trafik personelince sorumluluk güzergahında trafik güvenliğinin sürekliliğini sağlamak amacı ile radar ve drone uygulamalı, sabit ve seyir halinde trafik denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.  Haber : Doğan Zelova
Gelibolu'da Yoğunlaştırılmış Trafik Denetimi Gerçekleşti

Çanakkale ’nin Gelibolu ilçesinde, Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince drone destekli şok trafik denetlemesi gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde, araç sürücüleri üzerinde trafikte farkındalık kazandırarak kaza riskini en aza indirmek için Eceabat  - Keşan Yolu (D550-03 Devlet Yolu) üzerinde sabah saat 08.00’de başlayan denetimler saat 17.00’ye kadar sürdü.

Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince şok uygulamada Burhanlı Köyü civarında hız sınırının üzerinde seyreden ve köy içerisinde kaza riski oluşturan araçlara yönelik radarla hız denetimi, Güneyli ve Bolayır ışıklı kavşaklarda ışık ihlallerinden doğabilecek kazalara karşı ışık denetimi yapıldı.

Gelibolu ilçe girişindeki uygulama noktasında ise emniyet kemeri, seyir halinde cep telefonu kullanmak, tehlikeli şerit değiştirmek gibi kaza riskini artıran ihlallere yönelikde drone ile havadan trafik denetimi gerçekleştirildi.

Burhanlı Köyü civarında yasal hız sınırı üzerinde seyreden, ışıklı kavşaklarda ışık ihlali yapan, emniyet kemeri takmayan ve seyir halinde cep telefonu kullandığı tespit edilen çok sayıda araç sürücüne cezai işlem yapılarak, trafik yönünden eksiği olan araçlar ise trafikten men edildi.

Gelibolu Bölge Trafik personelince sorumluluk güzergahında trafik güvenliğinin sürekliliğini sağlamak amacı ile radar ve drone uygulamalı, sabit ve seyir halinde trafik denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi. 

Haber : Doğan Zelova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.