,, ,

Gelecek Partisi’nden İnegöl Hamlesi: Yeniden Refah Partisi’ne Destek

Siyaset 21.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:47 6995+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi’nden İnegöl Hamlesi: Yeniden Refah Partisi’ne Destek

Gelecek Partisi, İnegöl’de Yeniden Refah Partisi’ne destek veriyor. 31 Mart 2024 seçimlerinde sürpriz iş birliği yaşandı.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için partiler tarafından hazırlanacak olan seçime girecek kesin adaylık listelerinin son günü olan bugün sürpriz bir iş birliği yaşandı. Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz ve belediye meclis üyesi adaylarını, Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkanı adayı Mehmet Kaygusuz 'a destek vermek için geriye çekerek "İlçe Seçim Kuruluna" seçime parti logosuyla girmeyeceklerini belirtti. Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı il genelinde 5 ilçede seçime girecek. Nilüfer'de Semih Erkal , Yıldırım'da Ercan Sönmez , İznik'te İsmet Ertürk , Gemlik'te Cihan Palabıyık , Orhangazi'de Yılmaz İmenç ile seçime girecek olan Millet İttifakı paydaşı olan Gelecek Parti ülke genelinde Cumhur İttifakı bileşeni olan bir parti olan Yeniden Refah Partisi adayına ilk kez destek veriyor. Gelecek Partisi İl Başkanı Fuat Kadıoğlu 'nun son siyasi gelişmeler ve Büyükşehir'de hangi partinin adayını destekleme kararı aldıklarıyla ilgili olarak 21 Şubat Çarşamba günü İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yapması bekleniyor...
Gelecek Partisi, İnegöl’de Yeniden Refah Partisi’ne destek veriyor. 31 Mart 2024 seçimlerinde sürpriz iş birliği yaşandı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için partiler tarafından hazırlanacak olan seçime girecek kesin adaylık listelerinin son günü olan bugün sürpriz bir iş birliği yaşandı. Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz ve belediye meclis üyesi adaylarını, Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkanı adayı Mehmet Kaygusuz 'a destek vermek için geriye çekerek "İlçe Seçim Kuruluna" seçime parti logosuyla girmeyeceklerini belirtti.

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı il genelinde 5 ilçede seçime girecek. Nilüfer'de Semih Erkal , Yıldırım'da Ercan Sönmez , İznik'te İsmet Ertürk , Gemlik'te Cihan Palabıyık , Orhangazi'de Yılmaz İmenç ile seçime girecek olan Millet İttifakı paydaşı olan Gelecek Parti ülke genelinde Cumhur İttifakı bileşeni olan bir parti olan Yeniden Refah Partisi adayına ilk kez destek veriyor. Gelecek Partisi İl Başkanı Fuat Kadıoğlu 'nun son siyasi gelişmeler ve Büyükşehir'de hangi partinin adayını destekleme kararı aldıklarıyla ilgili olarak 21 Şubat Çarşamba günü İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yapması bekleniyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.