,, ,

Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Gündem 17.11.2023 - 09:31, Güncelleme: 17.11.2023 - 09:31 2928+ kez okundu.
 

Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Gaziantep’te 3 aracın karıştığı ve birinin yandığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Gaziantep ' te çarpışmanın etkisiyle biri yanan ve toplam 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Gaziantep çevre yolu Kilis ve İbrahimli kavşakları arasında sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle plakalı otomobil alev aldı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yanan araçtan çıkardığı kadın sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi de yaralandı.
Gaziantep’te 3 aracın karıştığı ve birinin yandığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Gaziantep ' te çarpışmanın etkisiyle biri yanan ve toplam 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Gaziantep çevre yolu Kilis ve İbrahimli kavşakları arasında sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen otomobiller çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle plakalı otomobil alev aldı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ekiplerin yanan araçtan çıkardığı kadın sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi de yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.