,, ,

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarının Maaşları Belli Oldu!

Gündem 09.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:46 4377+ kez okundu.
 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarının Maaşları Belli Oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2024’te çalışanların maaşlarını belirledi. Asgari ücret %100 arttı, ikramiyeler 60 yevmiyeye çıktı, aylık gelir 34 bin TL oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi , 2024 yılı için çalışanlarının maaşlarını belirledi. Asgari ücreti %100 zamlı uygulayacak olan belediye, ikramiye ve bayram yardımları ile birlikte evli bir personelin en düşük aylık ortalama gelirinin 34 bin TL olacağını açıkladı. Maaşlarda Önemli Artış: Asgari ücrete %100 zam İkramiyeler 52 yevmiyeden 60 yevmiyeye çıkarıldı Evli bir personelin en düşük aylık ortalama geliri 34 bin TL Başkan Şahin'den Teşekkür: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin , yağmur, çamur, kar, afet demeden görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ederek, "Hepsi çok kıymetliler. Bu zamlar ve ikramiyeler emeğinin karşılığıdır." dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2024’te çalışanların maaşlarını belirledi. Asgari ücret %100 arttı, ikramiyeler 60 yevmiyeye çıktı, aylık gelir 34 bin TL oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi , 2024 yılı için çalışanlarının maaşlarını belirledi. Asgari ücreti %100 zamlı uygulayacak olan belediye, ikramiye ve bayram yardımları ile birlikte evli bir personelin en düşük aylık ortalama gelirinin 34 bin TL olacağını açıkladı.

Maaşlarda Önemli Artış:

  • Asgari ücrete %100 zam
  • İkramiyeler 52 yevmiyeden 60 yevmiyeye çıkarıldı
  • Evli bir personelin en düşük aylık ortalama geliri 34 bin TL

Başkan Şahin'den Teşekkür:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin , yağmur, çamur, kar, afet demeden görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ederek, "Hepsi çok kıymetliler. Bu zamlar ve ikramiyeler emeğinin karşılığıdır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.