,, ,

Gamze Gökçen Kimdir ?

Kimdir 24.11.2022 - 10:24, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:24 4649+ kez okundu.
 

Gamze Gökçen Kimdir ?

Gamze Gökçen Kimdir ?
Gamze Gökçen 1993‘de İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan beri resim yapmaya merakı ve yeteneği vardı. 2007 yılında Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nü kazandı. 2019 yılında Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar ve Resim Bölümü Yüksek Lisans programına ’na girdi. Gamze Gökçen Amerikalı Sinestet Piyanist Margin Alexandere 31 Nisan 2021 ‘deki konserinde sanatçının “Maneviyatın Işığı” adlı çalışmasına beste yaptı. Suadiye Sanat Galerisi’nde 2021 yılında “Sinestezi ve Renklerin Enerjisi” adlı sergisini açtı. Gazi Üniversitesi’nin düzenlediği sempozyumda sinestezi ve Kütahya Üniversitesi’nde “Renklerin Kültürlerdeki Yeri ve Tarihçesi” üzerine sunum yaptı. Gamze Gökçen 2022 yılında sinestezi ve sanat ilişkisi üzerine yüksek lisans tezini verdi. Kadir Has Üniversitesi - Ressam Eda Özden’den sanat terapi eğitimi, Renk Uzmanı Aslı Gürsözer’den mekan tasarımında renk eğitimi, Beril Hacıosman’dan resim analizi ve psikolojik yorumlama eğitimi almıştır. Halen Altınbaş Üniversitesi’nde Psikolog&Oyuncu İbrahim Ulutaş’tan sanat terapisi eğitimine devam etmektedir.   Gamze Gökçen TEV Korona Kahramanları Destek Fonu ( Bulaşıcı Olan İyiliktir ) projesi, Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi, Art Ankara Sanat Fuarı, İtalya’da M.A.D.S Sanat Galerisi gibi projelerde yer almıştır, birçok karma sergiye katılmıştır.
Gamze Gökçen Kimdir ?

Gamze Gökçen 1993‘de İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan beri resim yapmaya merakı ve yeteneği vardı. 2007 yılında Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nü kazandı. 2019 yılında Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar ve Resim Bölümü Yüksek Lisans programına ’na girdi.

Gamze Gökçen Amerikalı Sinestet Piyanist Margin Alexandere 31 Nisan 2021 ‘deki konserinde sanatçının “Maneviyatın Işığı” adlı çalışmasına beste yaptı. Suadiye Sanat Galerisi’nde 2021 yılında “Sinestezi ve Renklerin Enerjisi” adlı sergisini açtı. Gazi Üniversitesi’nin düzenlediği sempozyumda sinestezi ve Kütahya Üniversitesi’nde “Renklerin Kültürlerdeki Yeri ve Tarihçesi” üzerine sunum yaptı.

Gamze Gökçen 2022 yılında sinestezi ve sanat ilişkisi üzerine yüksek lisans tezini verdi. Kadir Has Üniversitesi - Ressam Eda Özden’den sanat terapi eğitimi, Renk Uzmanı Aslı Gürsözer’den mekan tasarımında renk eğitimi, Beril Hacıosman’dan resim analizi ve psikolojik yorumlama eğitimi almıştır. Halen Altınbaş Üniversitesi’nde Psikolog&Oyuncu İbrahim Ulutaş’tan sanat terapisi eğitimine devam etmektedir.

 

Gamze Gökçen TEV Korona Kahramanları Destek Fonu ( Bulaşıcı Olan İyiliktir ) projesi, Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi, Art Ankara Sanat Fuarı, İtalya’da M.A.D.S Sanat Galerisi gibi projelerde yer almıştır, birçok karma sergiye katılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.