,, ,

Galatasaray, Rize'de taraftarından büyük ilgi gördü

Spor 28.10.2023 - 10:59, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:10 19616+ kez okundu.
 

Galatasaray, Rize'de taraftarından büyük ilgi gördü

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı öncesi Rize’ye geldi. Taraftarlar, takımlarına yoğun destek verdi.
Galatasaray Çaykur Rizespor A.Ş. ile oynayacağı maç öncesinde Pazar ilçesinde bulunan Rize-Artvin Havalimanına iniş yaptı. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşma için dün akşam saatlerinde Rize'ye geldi. Rize-Artvin Havalimanı'nda Galatasaray kafilesini karşılayan taraftarlar, futbolculara yoğun ilgi göstererek, attıkları sloganlarla takımlarına destekte bulundu. Sarı-kırmızılı takım, otobüsle konaklayacağı otele geçti. Rize Çaykur Didi Stadı'nda Oynanacak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı, cumartesi günü (bugün) saat 19.00'da başlayacak.   Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU        
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı öncesi Rize’ye geldi. Taraftarlar, takımlarına yoğun destek verdi.

Galatasaray Çaykur Rizespor A.Ş. ile oynayacağı maç öncesinde Pazar ilçesinde bulunan Rize-Artvin Havalimanına iniş yaptı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşma için dün akşam saatlerinde Rize'ye geldi.

Rize-Artvin Havalimanı'nda Galatasaray kafilesini karşılayan taraftarlar, futbolculara yoğun ilgi göstererek, attıkları sloganlarla takımlarına destekte bulundu.

Sarı-kırmızılı takım, otobüsle konaklayacağı otele geçti.

Rize Çaykur Didi Stadı'nda Oynanacak Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı, cumartesi günü (bugün) saat 19.00'da başlayacak.

 

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.