,, ,

Galatasaray, Kerem Demirbay'ı transfer etti

Spor 03.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 03.08.2023 - 13:31 13495+ kez okundu.
 

Galatasaray, Kerem Demirbay'ı transfer etti

Galatasaray, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip oldu
Galatasaray , Kerem Demirbay ’ı kadrosuna kattı. Alman orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki Demirbay, kariyerinde Hoffenheim, Bayer Leverkusen ve Fenerbahçe formalarını giydi. 2021-22 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 34 maçta 4 gol ve 3 asist yaptı. Kerem Demirbay, Galatasaray ’ın orta sahasında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Tecrübesi ve kalitesiyle takıma katkı sağlayacağı düşünülüyor. Galatasaray ,  Kerem Demirbay ’ın transferiyle orta sahasını güçlendirdi. Takım, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip oldu.
Galatasaray, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip oldu

Galatasaray , Kerem Demirbay ’ı kadrosuna kattı. Alman orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki Demirbay, kariyerinde Hoffenheim, Bayer Leverkusen ve Fenerbahçe formalarını giydi. 2021-22 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 34 maçta 4 gol ve 3 asist yaptı.

Kerem Demirbay, Galatasaray ’ın orta sahasında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Tecrübesi ve kalitesiyle takıma katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Galatasaray Kerem Demirbay ’ın transferiyle orta sahasını güçlendirdi. Takım, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.