,, ,

Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi

Spor 28.12.2022 - 17:45, Güncelleme: 28.12.2022 - 17:48 35913+ kez okundu.
 

Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi

Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi
Spor Toto Süper Lig 'in 16. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor 'a konuk olacak Galatasaray , Sivas 'a geldi. Özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar, çiçek verdikleri teknik direktör Okan Buruk ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Bazı taraftarlar meşale yakarak takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. Galatasaray takımı, daha sonra otobüsle konaklayacağı otele geçti. Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, yarın saat 17.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Müsabakada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.
Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi

Spor Toto Süper Lig 'in 16. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor 'a konuk olacak Galatasaray , Sivas 'a geldi.

Özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, bir grup taraftar karşıladı.

Taraftarlar, çiçek verdikleri teknik direktör Okan Buruk ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Bazı taraftarlar meşale yakarak takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray takımı, daha sonra otobüsle konaklayacağı otele geçti.

Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, yarın saat 17.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Müsabakada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.