,, ,

Galatasaray kafilesi Antalya'da

Spor 20.05.2022 - 13:26, Güncelleme: 20.05.2022 - 13:26 5597+ kez okundu.
 

Galatasaray kafilesi Antalya'da

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında bu akşam deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya geldi.
Kente gelen sarı-kırmızılı ekibi, Antalya Havalimanı önünde bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar, havalimanında futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Galatasaray kafilesi, daha sonra Belek'teki otele gitmek üzere havalimanından otobüsle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda Inaki Pena Omar Elabdellaoui Alpaslan Öztürk Emre Kılınç Arda Turan Olimpiu Morutan ve Sofiane Feghouli kafilede yer almadı.
Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında bu akşam deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya geldi.

Kente gelen sarı-kırmızılı ekibi, Antalya Havalimanı önünde bir grup taraftar karşıladı.

Taraftarlar, havalimanında futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray kafilesi, daha sonra Belek'teki otele gitmek üzere havalimanından otobüsle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımda Inaki Pena Omar Elabdellaoui Alpaslan Öztürk Emre Kılınç Arda Turan Olimpiu Morutan ve Sofiane Feghouli kafilede yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.