,, ,

Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner’den kahkaha dolu oyun

Magazin 17.08.2023 - 08:49, Güncelleme: 17.08.2023 - 08:49 15543+ kez okundu.
 

Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner’den kahkaha dolu oyun

Tiyatro, sinema ve televizyonun başarılı oyuncuları Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner, Eylül ayında “Boşanma Teklifi” adlı komedi oyunuyla seyirci karşısına çıkacak. Oyun, evlilik ve boşanma üzerine eğlenceli bir bakış sunuyor.
Tiyatro, sinema ve televizyonun başarılı oyuncuları Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner , Eylül ayında “Boşanma Teklifi” adlı komedi oyunuyla seyirci karşısına çıkacak. Bu tiyatro çatısı altında sahnelenecek olan oyun, evlilik ve boşanma üzerine eğlenceli bir bakış sunuyor. Oyunda, birbirinden ayrılmak isteyen ancak bunu bir türlü başaramayan bir çiftin maceraları anlatılıyor. Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner, sahnede gösterdikleri uyum ve enerjiyle izleyicileri kahkahaya boğuyor. Oyunun yönetmenliğini ise tecrübeli tiyatrocu Ali Poyrazoğlu yapıyor. 1996 yılından beri oyunculuk yapan Fulden Akyürek komediye daha yakın olduğunu belirtiyor. “Normalde komik kadınım, kendime ben bile güldüğüm anlar oluyor” diyen Akyürek, Barbaros Uzunöner ’in de komedi uzmanı olduğunu söylüyor. “İkimiz sahnede çok keyifliyiz, bu izleyiciye de geçecek, hep birlikte bize çok güleceğiz” diye ekliyor. “Boşanma Teklifi” oyunu, Eylül ayından itibaren Bu tiyatro’da perde açacak. Biletler Biletix’te satışa sunuldu.
Tiyatro, sinema ve televizyonun başarılı oyuncuları Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner, Eylül ayında “Boşanma Teklifi” adlı komedi oyunuyla seyirci karşısına çıkacak. Oyun, evlilik ve boşanma üzerine eğlenceli bir bakış sunuyor.

Tiyatro, sinema ve televizyonun başarılı oyuncuları Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner , Eylül ayında “Boşanma Teklifi” adlı komedi oyunuyla seyirci karşısına çıkacak. Bu tiyatro çatısı altında sahnelenecek olan oyun, evlilik ve boşanma üzerine eğlenceli bir bakış sunuyor.

Oyunda, birbirinden ayrılmak isteyen ancak bunu bir türlü başaramayan bir çiftin maceraları anlatılıyor. Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner, sahnede gösterdikleri uyum ve enerjiyle izleyicileri kahkahaya boğuyor. Oyunun yönetmenliğini ise tecrübeli tiyatrocu Ali Poyrazoğlu yapıyor.

1996 yılından beri oyunculuk yapan Fulden Akyürek komediye daha yakın olduğunu belirtiyor. “Normalde komik kadınım, kendime ben bile güldüğüm anlar oluyor” diyen Akyürek, Barbaros Uzunöner ’in de komedi uzmanı olduğunu söylüyor. “İkimiz sahnede çok keyifliyiz, bu izleyiciye de geçecek, hep birlikte bize çok güleceğiz” diye ekliyor.

“Boşanma Teklifi” oyunu, Eylül ayından itibaren Bu tiyatro’da perde açacak. Biletler Biletix’te satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.