,, ,

Fuat Kızmaz’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı: ‘Çanakkale Geçilmez

Siyaset 18.03.2024 - 11:12, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:12 6005+ kez okundu.
 

Fuat Kızmaz’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı: ‘Çanakkale Geçilmez

Fuat Kızmaz, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında anlamlı bir mesaj yayınladı ve tüm şehitleri anıyor
Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz 'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı 18 Mart Çanakkale zaferi ile  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; KIZMAZ  Bugün Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü! yıldönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, tartışmasız olarak bütün bir Türk tarihinin en büyük ve sonuçları itibariyle de en önemli askeri zaferlerinden birisidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum.  Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir.” dediği zaferdir. Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile parlak zaferlere imza atan aziz Türk milleti, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, vatan topraklarını dünden bugüne canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş,108 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır. KIZMAZ;Çanakkale Zaferi  Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği destansı bir zaferdir.Ve bu zafer tüm dünyaya  “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir.  Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin yeniden varoluş destanının adıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz
Fuat Kızmaz, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında anlamlı bir mesaj yayınladı ve tüm şehitleri anıyor

Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz 'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Çanakkale zaferi ile  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; KIZMAZ 

Bugün Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü!

yıldönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, tartışmasız olarak bütün bir Türk tarihinin en büyük ve sonuçları itibariyle de en önemli askeri zaferlerinden birisidir.

18 Mart Çanakkale Zaferi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. 
Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir.” dediği zaferdir.

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile parlak zaferlere imza atan aziz Türk milleti, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, vatan topraklarını dünden bugüne canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş,108 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

KIZMAZ;Çanakkale Zaferi  Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği destansı bir zaferdir.Ve bu zafer tüm dünyaya  “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir. 
Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin yeniden varoluş destanının adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.