,, ,

Fuat Kızmaz, Demokrat Parti’den Nusaybin Belediye Başkan Adayı Oldu

Siyaset 22.02.2024 - 09:25, Güncelleme: 22.02.2024 - 09:25 6887+ kez okundu.
 

Fuat Kızmaz, Demokrat Parti’den Nusaybin Belediye Başkan Adayı Oldu

Fuat Kızmaz, Nusaybin Belediye Başkanı adayı oldu. İstifa edip Demokrat Parti’ye katıldı. Daha güzel bir Nusaybin için çalışacak
Nusaybin ’deki yerel seçim heyecanı dorukta. Büyük bir sürpriz yaşandı: İYİ Parti eski ilçe başkanı ve il başkan yardımcısı Fuat Kızmaz , partisinden istifa ettiğini açıkladı ve Demokrat Parti ’den Nusaybin Belediye Başkanı adayı oldu. Bu karar, siyasi dinamiklere yeni bir boyut kazandırdı. Kızmaz, adaylığı ile ilgili olarak “Daha güzel bir Nusaybin için desteklerinizi bekliyorum” dedi ve hedefinin Nusaybin’i daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek olduğunu belirtti. Kızmaz, göreve gelmesi durumunda Nusaybin genelinde cadde ve sokaklarda aydınlatmalar konulacağını, çamurlu sokakların ve yolların son bulacağını, Nusaybin çevresinin komple ağaçlandırılacağını ifade etti. Ayrıca, Nusaybin’deki belediyeye bağlı bütün park ve bahçelerde gece gündüz olmak üzere güvenlik personeli, bakım elemanı ve temizlik elemanı konulacağını, böylece ailelerin gönül rahatlığıyla park ve bahçelerde oturabileceklerini belirtti. Kızmaz, istihdam sorununu çözmek adına çalışmalarını devam ettireceğini ve Nusaybin’i göç veren değil, göç alan bir ilçe konumuna getireceğini söyledi. Yaşanılabilir bir Nusaybin için daha birçok proje ve çalışması olduğunu belirten Kızmaz, bunları ilerleyen günlerde paylaşacağını ifade etti. Kızmaz, “Daha güzel bir Nusaybin için siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum. Adil bir yarış olması dileklerimle, bütün aday arkadaşlara başarılar dilerim. En içten sevgi ve saygılarımla; Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz” dedi.
Fuat Kızmaz, Nusaybin Belediye Başkanı adayı oldu. İstifa edip Demokrat Parti’ye katıldı. Daha güzel bir Nusaybin için çalışacak

Nusaybin ’deki yerel seçim heyecanı dorukta. Büyük bir sürpriz yaşandı: İYİ Parti eski ilçe başkanı ve il başkan yardımcısı Fuat Kızmaz , partisinden istifa ettiğini açıkladı ve Demokrat Parti ’den Nusaybin Belediye Başkanı adayı oldu.

Bu karar, siyasi dinamiklere yeni bir boyut kazandırdı. Kızmaz, adaylığı ile ilgili olarak “Daha güzel bir Nusaybin için desteklerinizi bekliyorum” dedi ve hedefinin Nusaybin’i daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek olduğunu belirtti.

Kızmaz, göreve gelmesi durumunda Nusaybin genelinde cadde ve sokaklarda aydınlatmalar konulacağını, çamurlu sokakların ve yolların son bulacağını, Nusaybin çevresinin komple ağaçlandırılacağını ifade etti. Ayrıca, Nusaybin’deki belediyeye bağlı bütün park ve bahçelerde gece gündüz olmak üzere güvenlik personeli, bakım elemanı ve temizlik elemanı konulacağını, böylece ailelerin gönül rahatlığıyla park ve bahçelerde oturabileceklerini belirtti.

Kızmaz, istihdam sorununu çözmek adına çalışmalarını devam ettireceğini ve Nusaybin’i göç veren değil, göç alan bir ilçe konumuna getireceğini söyledi. Yaşanılabilir bir Nusaybin için daha birçok proje ve çalışması olduğunu belirten Kızmaz, bunları ilerleyen günlerde paylaşacağını ifade etti.

Kızmaz, “Daha güzel bir Nusaybin için siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum. Adil bir yarış olması dileklerimle, bütün aday arkadaşlara başarılar dilerim. En içten sevgi ve saygılarımla; Demokrat Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Fuat Kızmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.