,, ,

FOX'tan Kader Bağları'na final kararı

Tv-Dünyası 17.10.2023 - 13:46, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:46 6313+ kez okundu.
 

FOX'tan Kader Bağları'na final kararı

FOX’un yeni sezon dizisi Kader Bağları, düşük reytingler nedeniyle 5. bölümde final yapacak
FOX ' un yeni sezon dizilerinden Kader Bağları düşük reytingler nedeniyle ekrana veda ediyor. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu 'nun paylaştığı dizi, bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 5. bölümde final yapacağı öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ilk bölümden itibaren Benal Tairi üstleniyordu. Tairi'nin geçen hafta görevini Ersoy Güler 'e devretmesi, dizinin final kararının alındığını işaret ediyordu. Kader Bağları, ilk bölümden itibaren reytinglerde istediği başarıyı yakalayamamıştı. Dizinin final kararı, yeni sezonda ekrana gelen diziler için bir uyarı niteliği taşıyor.   Kader Bağları İstanbul'da yaşayan iki gencin, Karadağ'da kesişen yollarını anlatıyordu. Ayça Ayşin Turan, dizide İstanbul'da yaşayan genç bir kadın olan Azra'yı canlandırıyordu. Serkan Çayoğlu ise Karadağ'da yaşayan genç bir adam olan Mehmet'i canlandırıyordu. Dizinin final kararı, Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu 'nun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. İki oyuncunun, yeni sezonda farklı dizilerde rol alacağı öğrenildi.
FOX’un yeni sezon dizisi Kader Bağları, düşük reytingler nedeniyle 5. bölümde final yapacak

FOX ' un yeni sezon dizilerinden Kader Bağları düşük reytingler nedeniyle ekrana veda ediyor.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu 'nun paylaştığı dizi, bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 5. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Dizinin yönetmenliğini ilk bölümden itibaren Benal Tairi üstleniyordu. Tairi'nin geçen hafta görevini Ersoy Güler 'e devretmesi, dizinin final kararının alındığını işaret ediyordu.

Kader Bağları, ilk bölümden itibaren reytinglerde istediği başarıyı yakalayamamıştı. Dizinin final kararı, yeni sezonda ekrana gelen diziler için bir uyarı niteliği taşıyor.

 

Kader Bağları İstanbul'da yaşayan iki gencin, Karadağ'da kesişen yollarını anlatıyordu. Ayça Ayşin Turan, dizide İstanbul'da yaşayan genç bir kadın olan Azra'yı canlandırıyordu. Serkan Çayoğlu ise Karadağ'da yaşayan genç bir adam olan Mehmet'i canlandırıyordu.

Dizinin final kararı, Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu 'nun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. İki oyuncunun, yeni sezonda farklı dizilerde rol alacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.