,, ,

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Gündem 30.01.2024 - 12:51, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:51 3284+ kez okundu.
 

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlar, bölgedeki barış ve huzur için devam edecek
Milli Savunma Bakanlığı , Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. Bölgede barış ve huzurun devamı için en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" denildi. Açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmesine ilişkin görüntülere de yer verildi. Görüntülerde, teröristlerin silah ve mühimmatlarıyla birlikte etkisiz hale getirildikleri görülüyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlar, bölgedeki barış ve huzur için devam edecek

Milli Savunma Bakanlığı , Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. Bölgede barış ve huzurun devamı için en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" denildi.

Açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmesine ilişkin görüntülere de yer verildi. Görüntülerde, teröristlerin silah ve mühimmatlarıyla birlikte etkisiz hale getirildikleri görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.