,, ,

Finike merkezindeki eskiyen içme suyu boruları yenileniyor

Gündem 20.07.2023 - 11:30, Güncelleme: 20.07.2023 - 11:30 3112+ kez okundu.
 

Finike merkezindeki eskiyen içme suyu boruları yenileniyor

Finike merkezindeki eskiyen içme suyu boruları yenileniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi , Finike ’de merkez mahallelerini besleyen İskele ve Eski Mahallelerindeki eskiyen ve ekonomik ömrünü dolduran ana içme suyu hattını yeniliyor.   Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelerde eskiyen ve ekonomik ömrünü dolduran boruları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. ASAT bu kapsamda Finike merkez mahallelerini de besleyen İskele ve Eski Mahalle güzergahında bulunan 2 km’lik ana içme suyu hattındaki eski boruları yenisiyle değiştiriyor. FİNİKE’YE SAĞLIKLI İÇME SUYU HATTI Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Finike Şube Müdürü Fevzi Çiftçi , “Burada Finike merkezde Yenimahalle , Kızılca , Karşıyaka , Kale mahallelerini besleyen hattımız var. Borular eski ve ekonomik ömrünü tamamlaması, ek yerlerinde de kaçakların yoğun olmasından dolayı hattı yeniliyoruz. Kanalizasyon basma hattımızın imalatı daha önce tamamlanmıştı. Şebeke hattı da daha önce bitmişti. İskele ana depomuzdan Finike merkeze kadar 2 km’lik bir mesafe var. 400’lük polietilen boru döşüyoruz. Bu sayede Finike halkı da daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. Çalışmanın ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak” diye konuştu.
Finike merkezindeki eskiyen içme suyu boruları yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi , Finike ’de merkez mahallelerini besleyen İskele ve Eski Mahallelerindeki eskiyen ve ekonomik ömrünü dolduran ana içme suyu hattını yeniliyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelerde eskiyen ve ekonomik ömrünü dolduran boruları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. ASAT bu kapsamda Finike merkez mahallelerini de besleyen İskele ve Eski Mahalle güzergahında bulunan 2 km’lik ana içme suyu hattındaki eski boruları yenisiyle değiştiriyor.

FİNİKE’YE SAĞLIKLI İÇME SUYU HATTI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Finike Şube Müdürü Fevzi Çiftçi , “Burada Finike merkezde Yenimahalle , Kızılca , Karşıyaka , Kale mahallelerini besleyen hattımız var. Borular eski ve ekonomik ömrünü tamamlaması, ek yerlerinde de kaçakların yoğun olmasından dolayı hattı yeniliyoruz. Kanalizasyon basma hattımızın imalatı daha önce tamamlanmıştı. Şebeke hattı da daha önce bitmişti. İskele ana depomuzdan Finike merkeze kadar 2 km’lik bir mesafe var. 400’lük polietilen boru döşüyoruz. Bu sayede Finike halkı da daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. Çalışmanın ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.