,, ,

FIFA 2023 mobile nedir? nasıl kullanılır?

Oyun 17.06.2023 - 10:55, Güncelleme: 17.06.2023 - 10:55 9505+ kez okundu.
 

FIFA 2023 mobile nedir? nasıl kullanılır?

FIFA 2023 mobile nedir? nasıl kullanılır?
FIFA 2023 mobile, EA Sports tarafından geliştirilen ve Android ve iOS cihazlarda oynanabilen bir futbol oyunudur. FIFA 2023 mobile, gerçekçi grafikler, lisanslı takımlar ve oyuncular, çeşitli modlar ve özellikler sunmaktadır. FIFA 2023 mobile’ı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:  FIFA 2023 mobile’ı Google Play Store veya App Store’dan indirin ve cihazınıza kurun. Oyunu açın ve bir EA hesabı ile giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Oyun içi eğitimleri tamamlayın ve tercih ettiğiniz oyun modunu seçin. Oyun modları arasında Ultimate Team, Kariyer Modu, Sezonlar, Ligler, Turnuvalar ve Dünya Kupası bulunmaktadır. Oyun kontrollerini öğrenin ve maçlara başlayın. Oyun kontrolleri dokunmatik ekran üzerindeki sanal düğmeler veya hareket sensörleri ile sağlanmaktadır. Maç kazandıkça ve görevleri tamamladıkça oyun içi para birimi olan FIFA Puanı ve Altın kazanın. Bu paralarla yeni oyuncular, formalar, stadyumlar, antrenörler ve diğer ögeler satın alabilir veya takas edebilirsiniz. Takımınızı geliştirin, liglere katılın, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla çevrimiçi olarak oynayın ve FIFA 2023 mobile’ın keyfini çıkarın.  
FIFA 2023 mobile nedir? nasıl kullanılır?

FIFA 2023 mobile, EA Sports tarafından geliştirilen ve Android ve iOS cihazlarda oynanabilen bir futbol oyunudur. FIFA 2023 mobile, gerçekçi grafikler, lisanslı takımlar ve oyuncular, çeşitli modlar ve özellikler sunmaktadır. FIFA 2023 mobile’ı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 

FIFA 2023 mobile’ı Google Play Store veya App Store’dan indirin ve cihazınıza kurun.
Oyunu açın ve bir EA hesabı ile giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
Oyun içi eğitimleri tamamlayın ve tercih ettiğiniz oyun modunu seçin. Oyun modları arasında Ultimate Team, Kariyer Modu, Sezonlar, Ligler, Turnuvalar ve Dünya Kupası bulunmaktadır.
Oyun kontrollerini öğrenin ve maçlara başlayın. Oyun kontrolleri dokunmatik ekran üzerindeki sanal düğmeler veya hareket sensörleri ile sağlanmaktadır.
Maç kazandıkça ve görevleri tamamladıkça oyun içi para birimi olan FIFA Puanı ve Altın kazanın. Bu paralarla yeni oyuncular, formalar, stadyumlar, antrenörler ve diğer ögeler satın alabilir veya takas edebilirsiniz.
Takımınızı geliştirin, liglere katılın, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla çevrimiçi olarak oynayın ve FIFA 2023 mobile’ın keyfini çıkarın.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.