,, ,

Fethi Yaşar, Dördüncü Kez Başkan Seçildikten Sonra İlk İftarını Şentepelilerle Yaptı

Gündem 03.04.2024 - 11:38, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:38 2976 kez okundu.
 

Fethi Yaşar, Dördüncü Kez Başkan Seçildikten Sonra İlk İftarını Şentepelilerle Yaptı

Yenimahalle’ye dördüncü kez Başkan seçilen Fethi Yaşar, zaferini ilk iftarını Şentepelilerle yaparak kutladı. Ramazan’ın ruhunu yaşatmayı sürdürüyor
31 Mart Yerel Seçimlerinde Yenimahalle ’ye dördüncü kez Başkan seçilen Fethi Yaşar , zafer sonrası ilk iftarını Şentepelilerle yaptı. Abdurrahman Oğultürk Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftar programına Başkan Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım , Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Teşekkürler Yenimahalle Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yaşar, İftar öncesi, yaptığı konuşmada Yenimahallelilere teşekkür etti. Başkan Yaşar, “Yenimahalle’ye göreve geldiğim günden bu yana sizlere ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Sizin paranızı sizlere harcadık. Doğru yatırımlar yaptık. Halka faydası olmayan hiçbir işe imza atmadık. Bunun sonucunda da verdiğimiz emek vatandaş tarafından takdir topladı. 4’üncü kez beni bu göreve layık gördünüz, güvendiniz, Teşekkürler Yenimahalle” dedi. Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceğiz İftar sofralarıyla Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceklerini de dile getiren Yaşar, “Ramazan’da kin, nefret yoktur; hoşgörü, barış ve kardeşlik vardır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamının her zaman daim olmasını diliyor, mübarek Ramazan ayının ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Allah herkesin oruçlarını ve hayırlarını kabul etsin” dedi.
Yenimahalle’ye dördüncü kez Başkan seçilen Fethi Yaşar, zaferini ilk iftarını Şentepelilerle yaparak kutladı. Ramazan’ın ruhunu yaşatmayı sürdürüyor

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yenimahalle ’ye dördüncü kez Başkan seçilen Fethi Yaşar , zafer sonrası ilk iftarını Şentepelilerle yaptı.

Abdurrahman Oğultürk Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftar programına Başkan Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım , Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Teşekkürler Yenimahalle

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yaşar, İftar öncesi, yaptığı konuşmada Yenimahallelilere teşekkür etti.

Başkan Yaşar, “Yenimahalle’ye göreve geldiğim günden bu yana sizlere ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Sizin paranızı sizlere harcadık. Doğru yatırımlar yaptık. Halka faydası olmayan hiçbir işe imza atmadık. Bunun sonucunda da verdiğimiz emek vatandaş tarafından takdir topladı. 4’üncü kez beni bu göreve layık gördünüz, güvendiniz, Teşekkürler Yenimahalle” dedi.

Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceğiz

İftar sofralarıyla Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceklerini de dile getiren Yaşar, “Ramazan’da kin, nefret yoktur; hoşgörü, barış ve kardeşlik vardır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamının her zaman daim olmasını diliyor, mübarek Ramazan ayının ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Allah herkesin oruçlarını ve hayırlarını kabul etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.