,, ,

Ferit Tunçer'den 9 şarkılık albüm: Başka Zamanlara Serbest Düşüş

Müzik 20.09.2023 - 16:19, Güncelleme: 20.09.2023 - 16:19 9553+ kez okundu.
 

Ferit Tunçer'den 9 şarkılık albüm: Başka Zamanlara Serbest Düşüş

Ferit Tunçer, 22 Eylül’de “Başka Zamanlara Serbest Düşüş” adlı 9 şarkılık albümünü dijital müzik platformlarında yayımlayacak
Müziğin tekliler ve süresi giderek kısalan şarkılarla dinleyiciye sunulduğu günümüzde Ferit Tunçer “Başka Zamanlara Serbest Düşüş” adlı 9 şarkılık albümünü müzik dinleyicisine sunuyor.   Ferit Tunçer 22 Eylül'de dijital müzik platformlarında bağımsız yayımlayacağı "Başka Zamanlara Serbest Düşüş" solo kariyerinin ilk, müzik kariyerinin ise yedinci stüdyo albümü oluyor. Prodüktörlüğünü yaptığı albümün mix ve masteringini de yapan Ferit Tunçer yine şarkıcı kimliğinin yanında şarkı yazarı ve müzisyen kimliğini de dinleyiciye sunuyor.    Aşkın ve hayatın hallerini anlatan şiirsel müzikal bir zenginliğe sahip şarkılar dinleyiciyi ilk anlarında yakalayacak olan albümde, Korhan Aköz ve Özden Tunçer şarkı sözü yazarı olarak yer alıyor.    Albümün ilk klip şarkısı “Meğer Ne Kadar Çok Sevmişim” 22 Eylül`de dijital video platformlarında yayımlanacak.
Ferit Tunçer, 22 Eylül’de “Başka Zamanlara Serbest Düşüş” adlı 9 şarkılık albümünü dijital müzik platformlarında yayımlayacak

Müziğin tekliler ve süresi giderek kısalan şarkılarla dinleyiciye sunulduğu günümüzde Ferit Tunçer “Başka Zamanlara Serbest Düşüş” adlı 9 şarkılık albümünü müzik dinleyicisine sunuyor.

 

Ferit Tunçer 22 Eylül'de dijital müzik platformlarında bağımsız yayımlayacağı "Başka Zamanlara Serbest Düşüş" solo kariyerinin ilk, müzik kariyerinin ise yedinci stüdyo albümü oluyor. Prodüktörlüğünü yaptığı albümün mix ve masteringini de yapan Ferit Tunçer yine şarkıcı kimliğinin yanında şarkı yazarı ve müzisyen kimliğini de dinleyiciye sunuyor. 

 

Aşkın ve hayatın hallerini anlatan şiirsel müzikal bir zenginliğe sahip şarkılar dinleyiciyi ilk anlarında yakalayacak olan albümde, Korhan Aköz ve Özden Tunçer şarkı sözü yazarı olarak yer alıyor. 

 

Albümün ilk klip şarkısı “Meğer Ne Kadar Çok Sevmişim” 22 Eylül`de dijital video platformlarında yayımlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.