,, ,

Feridun Bahşi, İYİ Parti Adana Milletvekili Ayşe Türkeş ile görüştü

Siyaset 28.09.2023 - 13:21, Güncelleme: 28.09.2023 - 13:23 4120+ kez okundu.
 

Feridun Bahşi, İYİ Parti Adana Milletvekili Ayşe Türkeş ile görüştü

Feridun Bahşi, Ayşe Türkeş ile Türklük ve Türk Dünyası üzerine bir sohbet gerçekleştirdiğini sosyal medya hesabından paylaştı
İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başbuğum Alparslan Türkeş'in kızı İYİ Parti Adana Milletvekili, Türk Dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ayşe Türkeş ile Başbuğ, Türklük ve Türk Dünyası üzerine sohbet ettik..." ifadelerini kullandı. Feridun Bahşi  ayrıca Ayşe Türkeş ile çekilen fotoğrafını da paylaştı. Sohbette neler konuşuldu? Feridun Bahşi nin paylaşımından, sohbette Alparslan Türkeş, Türklük ve Türk Dünyası üzerine konuşulduğu anlaşılıyor. Bahşi, paylaşımında "Başbuğ'un ilke ve inkılaplarını yaşatmak ve Türk Dünyası'nın birliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Feridun Bahşi, Ayşe Türkeş ile Türklük ve Türk Dünyası üzerine bir sohbet gerçekleştirdiğini sosyal medya hesabından paylaştı

İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başbuğum Alparslan Türkeş'in kızı İYİ Parti Adana Milletvekili, Türk Dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ayşe Türkeş ile Başbuğ, Türklük ve Türk Dünyası üzerine sohbet ettik..." ifadelerini kullandı.

Feridun Bahşi  ayrıca Ayşe Türkeş ile çekilen fotoğrafını da paylaştı.

Sohbette neler konuşuldu?

Feridun Bahşi nin paylaşımından, sohbette Alparslan Türkeş, Türklük ve Türk Dünyası üzerine konuşulduğu anlaşılıyor.

Bahşi, paylaşımında "Başbuğ'un ilke ve inkılaplarını yaşatmak ve Türk Dünyası'nın birliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.