,, ,

Ferhat Göçer, Elnar Xelilov ile ‘Minnettarım’ Şarkısında Düet Yaptı

Müzik 01.04.2024 - 16:22, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:22 3998 kez okundu.
 

Ferhat Göçer, Elnar Xelilov ile ‘Minnettarım’ Şarkısında Düet Yaptı

Ferhat Göçer ve Elnar Xelilov’un ‘Minnettarım’ adlı dueti, tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça, müzikseverlerin beğenisini kazandı
Ferhat Göçer , Azerbaycan ’ın genç popüler sanatçısı, aynı zamanda kendisi gibi doktor olan Elnar Xelilov ile “Minnettarım” adlı şarkıda düet yaptı. Şarkının söz ve müziği Elnar Xelilov ’a ait.  Klip yönetmeni ise Bakhtiyar Alakbarov oldu ve klip için Bakü’de bir hastane kapatıldı. Sanatçılar klipte iki cerrahı canlandırdılar. Şarkı ve klip 29 Mart Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça müzikseverlerin beğenisini kazandı.   Söz ve Müziği, Elnar Xelilov ’a ait olan şarkının, aranjörlüğünü Azerbaycan asıllı Barbod Hozouri yaptı. Klip çekimi için Bakü’ye giden Ferhat Göçer, çekimler tamamlanınca Türkiye’ye döndü. Klipin Yönetmenliğini Bahti Baba üstlendi.   Azerbaycan’da klipin tanıtım çalışmaları, prodüktör Elnur Ahmedli’ye emanet edildi.
Ferhat Göçer ve Elnar Xelilov’un ‘Minnettarım’ adlı dueti, tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça, müzikseverlerin beğenisini kazandı

Ferhat Göçer , Azerbaycan ’ın genç popüler sanatçısı, aynı zamanda kendisi gibi doktor olan Elnar Xelilov ile “Minnettarım” adlı şarkıda düet yaptı. Şarkının söz ve müziği Elnar Xelilov ’a ait.  Klip yönetmeni ise Bakhtiyar Alakbarov oldu ve klip için Bakü’de bir hastane kapatıldı. Sanatçılar klipte iki cerrahı canlandırdılar. Şarkı ve klip 29 Mart Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça müzikseverlerin beğenisini kazandı.

 

Söz ve Müziği, Elnar Xelilov ’a ait olan şarkının, aranjörlüğünü Azerbaycan asıllı Barbod Hozouri yaptı. Klip çekimi için Bakü’ye giden Ferhat Göçer, çekimler tamamlanınca Türkiye’ye döndü.
Klipin Yönetmenliğini Bahti Baba üstlendi.

 

Azerbaycan’da klipin tanıtım çalışmaları, prodüktör Elnur Ahmedli’ye emanet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.