,, ,

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı için Trnava'ya geldi

Spor 04.10.2023 - 17:10, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:10 13373+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı için Trnava'ya geldi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçı için Slovakya’nın Trnava kentine geldi ve son antrenmanını yapacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında yarın Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile karşılaşacak Fenerbahçe , Trnava'ya geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı 'ndan TSİ 13.00'te kalkan uçakla Bratislava 'ya inen sarı-lacivertli kafile, kara yolu ile maçın oynanacağı kente geçti. Konaklayacakları otele ulaşan Fenerbahçe kafilesini, bir grup taraftarlar karşıladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile oyunculardan Joshua King, bu akşam basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertliler toplantının ardından Spartak Trnava maçının son antrenmanını yapacak.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçı için Slovakya’nın Trnava kentine geldi ve son antrenmanını yapacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında yarın Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile karşılaşacak Fenerbahçe , Trnava'ya geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı 'ndan TSİ 13.00'te kalkan uçakla Bratislava 'ya inen sarı-lacivertli kafile, kara yolu ile maçın oynanacağı kente geçti.

Konaklayacakları otele ulaşan Fenerbahçe kafilesini, bir grup taraftarlar karşıladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile oyunculardan Joshua King, bu akşam basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertliler toplantının ardından Spartak Trnava maçının son antrenmanını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.