,, ,

Fatma Kayakoparan’dan Ali Babacan'a Başsağlığı Mesajı

Siyaset 06.11.2023 - 13:50, Güncelleme: 06.11.2023 - 13:50 5413+ kez okundu.
 

Fatma Kayakoparan’dan Ali Babacan'a Başsağlığı Mesajı

Fatma Kayakoparan, Hilmi Babacan’ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı, acıyı paylaştığını belirtti
Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan Hilmi Babacan ’ın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kayakoparan, mesajında “ Deva Partisi lideri Sayın Ali Babacan ’ın değerli babası Hilmi Babacan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Acınızı paylaşıyor, sizlere ve tüm ailenize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı. Kayakoparan’ın mesajı, Türkiye’nin siyasi çevrelerinde geniş yankı buldu. Mesaj, hem Ali Babacan’a hem de ailesine yönelik derin sempati ve saygıyı ifade ediyor. Kayakoparan, Babacan ailesinin acısını paylaştığını ve onlara başsağlığı dilediğini belirtti.
Fatma Kayakoparan, Hilmi Babacan’ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı, acıyı paylaştığını belirtti

Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan Hilmi Babacan ’ın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kayakoparan, mesajında “ Deva Partisi lideri Sayın Ali Babacan ’ın değerli babası Hilmi Babacan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Acınızı paylaşıyor, sizlere ve tüm ailenize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Kayakoparan’ın mesajı, Türkiye’nin siyasi çevrelerinde geniş yankı buldu. Mesaj, hem Ali Babacan’a hem de ailesine yönelik derin sempati ve saygıyı ifade ediyor. Kayakoparan, Babacan ailesinin acısını paylaştığını ve onlara başsağlığı dilediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.