,, ,

Fatma Kayakoparan: Filistin Halkının Yaşam Hakkını Savunmak Hepimizin Görevi

Siyaset 19.10.2023 - 17:48, Güncelleme: 19.10.2023 - 17:48 5119+ kez okundu.
 

Fatma Kayakoparan: Filistin Halkının Yaşam Hakkını Savunmak Hepimizin Görevi

Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına karşı bir basın bildirisi yayınladı.
Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan , İsrail’in Gazze Şeridi ’ne yönelik devam eden saldırılarına dair bir basın bildirisi yayınladı. Bildiride, uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi çağrısında bulunuldu. Kayakoparan, “İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları kabul edilemez. Bu, insan haklarına ve uluslararası hukuka aykırı bir durumdur. İsrail’in bu eylemleri, bölgedeki barış ve istikrarı tehdit ediyor ve Filistin halkının yaşam hakkını hiçe sayıyor.” ifadelerini kullandı. Bildiride ayrıca, Türkiye’nin ve diğer ülkelerin, İsrail’e karşı daha güçlü bir duruş sergilemesi gerektiği belirtildi. Kayakoparan, “Türkiye’nin ve diğer ülkelerin, İsrail ’in bu saldırılarına karşı daha güçlü bir duruş sergilemesi gerekiyor. Uluslararası toplumun bu konuda daha etkin bir rol oynaması ve İsrail’i bu saldırılara son vermesi için baskı yapması gerekiyor.” dedi. Kayakoparan, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Filistin halkı, her gün evlerinin yıkılma tehlikesiyle yaşıyor. Çocuklar, okullarına gitmekten korkuyor. Bu durum kabul edilemez. Filistin halkının yaşam hakkını savunmak, hepimizin görevi olmalıdır.” ifadelerini kullandı. Son olarak Kayakoparan, “Doğru Yol Partisi olarak, Filistin halkının yanındayız ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.
Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına karşı bir basın bildirisi yayınladı.

Doğru Yol Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan , İsrail’in Gazze Şeridi ’ne yönelik devam eden saldırılarına dair bir basın bildirisi yayınladı. Bildiride, uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi çağrısında bulunuldu.

Kayakoparan, “İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları kabul edilemez. Bu, insan haklarına ve uluslararası hukuka aykırı bir durumdur. İsrail’in bu eylemleri, bölgedeki barış ve istikrarı tehdit ediyor ve Filistin halkının yaşam hakkını hiçe sayıyor.” ifadelerini kullandı.

Bildiride ayrıca, Türkiye’nin ve diğer ülkelerin, İsrail’e karşı daha güçlü bir duruş sergilemesi gerektiği belirtildi. Kayakoparan, “Türkiye’nin ve diğer ülkelerin, İsrail ’in bu saldırılarına karşı daha güçlü bir duruş sergilemesi gerekiyor. Uluslararası toplumun bu konuda daha etkin bir rol oynaması ve İsrail’i bu saldırılara son vermesi için baskı yapması gerekiyor.” dedi.

Kayakoparan, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Filistin halkı, her gün evlerinin yıkılma tehlikesiyle yaşıyor. Çocuklar, okullarına gitmekten korkuyor. Bu durum kabul edilemez. Filistin halkının yaşam hakkını savunmak, hepimizin görevi olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Kayakoparan, “ Doğru Yol Partisi olarak, Filistin halkının yanındayız ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.