,, ,

Fatih Ürek, Özgür Aras'ın EV'inde coşturdu

Gündem 25.01.2024 - 11:02, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:02 3274+ kez okundu.
 

Fatih Ürek, Özgür Aras'ın EV'inde coşturdu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, arkadaşı Özgür Aras’ın İstanbul Harbiye’deki EV adlı kulüpte ‘Ev Sahipliği’ yaptı ve unutulmaz bir geceye imza attı.
Eğlence dünyasının en büyük isimlerinden Fatih Ürek aynı zamanda yakın arkadaşı olan ünlü iletişimci Özgür Aras ’ın İstanbul Harbiye ’de açtığı EV adı kulüpte dün gece ‘Ev Sahipliği’ yaptı. Girişlerin kapıya taştığı gecede izdiham yaşanırken Fatih Ürek bu organizasyona özel hazırlık yapmış, ışıl ışıl bir kıyafet diktirmişti. Ürek, konuklarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Şarkılarıyla EV sakinlerini coşturan Fatih Ürek unutulmaz bir geceye imza attı. EV’de 26 Ocak Cuma gecesi bu kez ‘ Ev Sahibi ’ Nez olacak. Nez ‘90’lar Partisi’nde konuklarını ağırlayacak.
Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, arkadaşı Özgür Aras’ın İstanbul Harbiye’deki EV adlı kulüpte ‘Ev Sahipliği’ yaptı ve unutulmaz bir geceye imza attı.

Eğlence dünyasının en büyük isimlerinden Fatih Ürek aynı zamanda yakın arkadaşı olan ünlü iletişimci Özgür Aras ’ın İstanbul Harbiye ’de açtığı EV adı kulüpte dün gece ‘ Ev Sahipliği’ yaptı. Girişlerin kapıya taştığı gecede izdiham yaşanırken Fatih Ürek bu organizasyona özel hazırlık yapmış, ışıl ışıl bir kıyafet diktirmişti. Ürek, konuklarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Şarkılarıyla EV sakinlerini coşturan Fatih Ürek unutulmaz bir geceye imza attı.

EV’de 26 Ocak Cuma gecesi bu kez ‘ Ev Sahibi ’ Nez olacak. Nez ‘90’lar Partisi’nde konuklarını ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.