,, ,

Fadik Sevin Atasoy Annesi Emel Göksu ile Bir Filmde Rol Alacak

Tv-Dünyası 10.02.2024 - 09:04, Güncelleme: 10.02.2024 - 09:04 7636+ kez okundu.
 

Fadik Sevin Atasoy Annesi Emel Göksu ile Bir Filmde Rol Alacak

Fadik Sevin Atasoy ve annesi Emel Göksu, Atasoy’un senaryosunu yazdığı yeni filmde birlikte rol alacaklar. Film, 1854 yılında geçen bir Türk hikayesini anlatacak.
Oyuncu Fadik Sevin Atasoy , senaryosunu yazdığı bir filmde annesi Emel Göksu ile birlikte rol alacağını açıkladı. Atasoy, filmin 1854 yılında geçecek bir dönem işi olduğunu ve çekimlerinin iki yıl sonra başlayacağını söyledi. Hem kendisinin hem de annesinin filmde yer alacağını belirten Atasoy, filmin bir Türk hikayesi olması nedeniyle Türkiye'de kalması gerektiğini de sözlerine ekledi. Atasoy, Hollywood'dan sürpriz isimlerin de filmde yer alabileceğini belirterek, "Bir Türk hikayesi olduğu için burada olmam gerekecek. Hollywood'dan belki sürpriz isimler de yer alabilir filmde." dedi.
Fadik Sevin Atasoy ve annesi Emel Göksu, Atasoy’un senaryosunu yazdığı yeni filmde birlikte rol alacaklar. Film, 1854 yılında geçen bir Türk hikayesini anlatacak.

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy , senaryosunu yazdığı bir filmde annesi Emel Göksu ile birlikte rol alacağını açıkladı.

Atasoy, filmin 1854 yılında geçecek bir dönem işi olduğunu ve çekimlerinin iki yıl sonra başlayacağını söyledi. Hem kendisinin hem de annesinin filmde yer alacağını belirten Atasoy, filmin bir Türk hikayesi olması nedeniyle Türkiye'de kalması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Atasoy, Hollywood'dan sürpriz isimlerin de filmde yer alabileceğini belirterek, "Bir Türk hikayesi olduğu için burada olmam gerekecek. Hollywood'dan belki sürpriz isimler de yer alabilir filmde." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.