,, ,

Eyüp Gündoğdu, Fatih’te Seçim Çalışmalarına Başladı

Siyaset 23.02.2024 - 10:48, Güncelleme: 23.02.2024 - 10:48 6783+ kez okundu.
 

Eyüp Gündoğdu, Fatih’te Seçim Çalışmalarına Başladı

BTP’nin genç adayı Eyüp Gündoğdu, yerel seçim çalışmalarına başladı ve Fatih’teki vatandaşların sorunlarını dinliyor
Bağımsız Türkiye Partisi ’nin ( BTP ) İstanbul ’un Fatih ilçesinden belediye başkanı adayı olan genç iş insanı Eyüp Gündoğdu , yerel seçim çalışmalarına başladı. Esnaflarla ve vatandaşlarla selamlaşan Gündoğdu’ya, BTP Fatih belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Gündoğdu, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sıraladı. Sıcak ve samimi sohbetleri dikkat çeken genç aday, Yarımada’daki vakıf ve dernekleri ziyaret etmeye başladı. İlk olarak Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Merkezi’nde genel başkan Zeki Akyüz ve yönetimi ile buluşan Gündoğdu, daha sonra Fatih Kulüpler Birliği Genel Başkanı Gökhan Ceylan ve yönetimi ile bir araya geldi. Her iki ziyarette de, Fatih ilçesinin nasıl daha yaşanabilir ve modern hale getirilebileceği konuşuldu. BTP’nin genç adayı Gündoğdu, vakıf başkanlarına merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın “Hoş Geldin Atatürk” eserini hediye etti.
BTP’nin genç adayı Eyüp Gündoğdu, yerel seçim çalışmalarına başladı ve Fatih’teki vatandaşların sorunlarını dinliyor

Bağımsız Türkiye Partisi ’nin ( BTP ) İstanbul ’un Fatih ilçesinden belediye başkanı adayı olan genç iş insanı Eyüp Gündoğdu , yerel seçim çalışmalarına başladı. Esnaflarla ve vatandaşlarla selamlaşan Gündoğdu’ya, BTP Fatih belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Gündoğdu, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sıraladı. Sıcak ve samimi sohbetleri dikkat çeken genç aday, Yarımada’daki vakıf ve dernekleri ziyaret etmeye başladı.

İlk olarak Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Merkezi’nde genel başkan Zeki Akyüz ve yönetimi ile buluşan Gündoğdu, daha sonra Fatih Kulüpler Birliği Genel Başkanı Gökhan Ceylan ve yönetimi ile bir araya geldi. Her iki ziyarette de, Fatih ilçesinin nasıl daha yaşanabilir ve modern hale getirilebileceği konuşuldu.

BTP’nin genç adayı Gündoğdu, vakıf başkanlarına merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın “Hoş Geldin Atatürk” eserini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.