,, ,

EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması hayata girdi.

Gündem 31.03.2022 - 16:52, Güncelleme: 31.03.2022 - 16:52 4437+ kez okundu.
 

EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması hayata girdi.

EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması hayata girdi.
  Hatay Büyükşehir Belediyesi, açılışına saatler kalan EXPO 2021 için hazırlıklarını tamamladı. Kentin ticaretine, turizmine, gastronomisine büyük katkı sunacak EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması da hayata girdi.yata girdi.  Dev organizasyon ve kent için geliştirilen uygulamada, gezi rotalarından restoran ve otel lokasyonlarına, kültürel ve tarihi alan bilgilerinden gastronomik alanlara kadar pek çok bilgi yer alıyor.  Uygulamayı kullananlar, Hatay ve Expo alanları ilgili bilgi alabilecek, yaklaşan etkinliklerden anında haberdar olup bilet alabilecek.  Kullanıcılar ayrıca kendileri için özel olarak hazırlanan veya kendilerinin oluşturabileceği rotalarla Expo ve Hatay'ın keyfini çıkarabilecek.  Expo 2021 Hatay uygulamasına GooglePlay Store ve AppStore'dan ulaşılabilecek. 
EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması hayata girdi.

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, açılışına saatler kalan EXPO 2021 için hazırlıklarını tamamladı. Kentin ticaretine, turizmine, gastronomisine büyük katkı sunacak EXPO 2021 Hatay’ın mobil uygulaması da hayata girdi.yata girdi. 

Dev organizasyon ve kent için geliştirilen uygulamada, gezi rotalarından restoran ve otel lokasyonlarına, kültürel ve tarihi alan bilgilerinden gastronomik alanlara kadar pek çok bilgi yer alıyor. 

Uygulamayı kullananlar, Hatay ve Expo alanları ilgili bilgi alabilecek, yaklaşan etkinliklerden anında haberdar olup bilet alabilecek. 

Kullanıcılar ayrıca kendileri için özel olarak hazırlanan veya kendilerinin oluşturabileceği rotalarla Expo ve Hatay'ın keyfini çıkarabilecek. 

Expo 2021 Hatay uygulamasına GooglePlay Store ve AppStore'dan ulaşılabilecek. 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.