,, ,

Exoderil Krem Ne İşe Yarar?

Siyaset 10.01.2024 - 14:46, Güncelleme: 10.01.2024 - 14:46 7044+ kez okundu.
 

Exoderil Krem Ne İşe Yarar?

Exoderil krem, naftifin etken maddesi ile deri mantar enfeksiyonlarını tedavi eder. Ayak, el, vücut ve genital mantarlar için idealdir. Yan etkileri olabilir, kullanmadan önce doktorunuza danışın.
Exoderil krem, deri mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Etken maddesi naftifindir. Naftifin, deri yüzeyindeki mantarların hücre duvarını bozarak öldürür. Exoderil krem, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir: Ayak mantarı El mantarı Vücut mantarı Genital mantar Pityriasis versicolor (deri yüzeyindeki bir mantarın aşırı üremesi ile oluşan bir deri hastalığı) Exoderil krem, günde 2 kez, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Tedavi süresi, enfeksiyonun şiddetine göre değişir. Genellikle 2-4 hafta sürer. Exoderil kremin olası yan etkileri şunlardır: Uygulama yerinde kızarıklık, kaşıntı, yanma Deri döküntüsü Alerjik reaksiyon Exoderil kremi kullanmadan önce, eczacınıza veya doktorunuza danışmanız önerilir. Exoderil kremin kullanımıyla ilgili bazı önemli noktalar şunlardır: Kremi, etkilenen bölgeyi temizledikten sonra uygulayın. Kremi, etkilenen bölgenin kenarlarını da kapsayacak şekilde uygulayın. Kremi, uygulamadan önce ellerinizi yıkayın. Kremi, gözünüze veya ağzınıza kaçırmaktan kaçının. Kremi, çocuklardan uzak tutun. Exoderil kremi, hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Exoderil krem, naftifin etken maddesi ile deri mantar enfeksiyonlarını tedavi eder. Ayak, el, vücut ve genital mantarlar için idealdir. Yan etkileri olabilir, kullanmadan önce doktorunuza danışın.

Exoderil krem, deri mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Etken maddesi naftifindir. Naftifin, deri yüzeyindeki mantarların hücre duvarını bozarak öldürür.

Exoderil krem, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir:

  • Ayak mantarı
  • El mantarı
  • Vücut mantarı
  • Genital mantar
  • Pityriasis versicolor (deri yüzeyindeki bir mantarın aşırı üremesi ile oluşan bir deri hastalığı)

Exoderil krem, günde 2 kez, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Tedavi süresi, enfeksiyonun şiddetine göre değişir. Genellikle 2-4 hafta sürer.

Exoderil kremin olası yan etkileri şunlardır:

  • Uygulama yerinde kızarıklık, kaşıntı, yanma
  • Deri döküntüsü
  • Alerjik reaksiyon

Exoderil kremi kullanmadan önce, eczacınıza veya doktorunuza danışmanız önerilir.

Exoderil kremin kullanımıyla ilgili bazı önemli noktalar şunlardır:

  • Kremi, etkilenen bölgeyi temizledikten sonra uygulayın.
  • Kremi, etkilenen bölgenin kenarlarını da kapsayacak şekilde uygulayın.
  • Kremi, uygulamadan önce ellerinizi yıkayın.
  • Kremi, gözünüze veya ağzınıza kaçırmaktan kaçının.
  • Kremi, çocuklardan uzak tutun.

Exoderil kremi, hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.