,, ,

Evrim Karakoz’dan Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi’ne ziyaret: “Canlarla bir araya gelmekten onur duyuyorum”

Siyaset 10.08.2023 - 15:57, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:57 5298+ kez okundu.
 

Evrim Karakoz’dan Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi’ne ziyaret: “Canlarla bir araya gelmekten onur duyuyorum”

Evrim Karakoz, Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi’nde aşure lokması dağıttı ve Canlarla buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz , Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi'nin aşure lokması etkinliğine katıldı. Evrim Karakoz , etkinliğe Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül , Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş ve Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı. Karakoz, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubemizin aşure lokması etkinliğine katıldığım için çok mutluyum. Canlarla bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şube Başkanımız Halit Civlez'e ve yönetim kuruluna gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm Canların hizmetleri ve aşure lokmaları Hak katında kabul ola." dedi. Etkinlikte aşure lokması dağıtıldı ve Semah gösterisi yapıldı.
Evrim Karakoz, Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi’nde aşure lokması dağıttı ve Canlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz , Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi'nin aşure lokması etkinliğine katıldı.

Evrim Karakoz , etkinliğe Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül , Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş ve Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı.

Karakoz, etkinlikte yaptığı konuşmada, " Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubemizin aşure lokması etkinliğine katıldığım için çok mutluyum. Canlarla bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şube Başkanımız Halit Civlez'e ve yönetim kuruluna gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm Canların hizmetleri ve aşure lokmaları Hak katında kabul ola." dedi.

Etkinlikte aşure lokması dağıtıldı ve Semah gösterisi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.