,, ,

Evren'de Yeniden Refah Partisi Heyecanı: SKM Açılışı Miting Gibi!

Siyaset 04.03.2024 - 11:46, Güncelleme: 04.03.2024 - 11:46 6572+ kez okundu.
 

Evren'de Yeniden Refah Partisi Heyecanı: SKM Açılışı Miting Gibi!

Evren'de Yeniden Refah Rüzgarı! Genel Başkan Yardımcısı Kederli'nin de katılımıyla SKM açılışı coşkuya boğuldu.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kederli ve Ankara İl Teşkilatı'nın da katılımıyla Evren SKM açılışı coşkulu bir mitinge dönüştü. Belediye seçimleri yaklaşırken adayların çalışmaları hız kazandı ve rekabet heyecanı arttı. Ankara'da da aynı yoğunluk yaşanıyor ve partilerin adayları seçmenlerin gönlüne girmek için yarışıyor. Evren'de Yeniden Refah Partisi 'nin genç ve dinamik adayı Alparslan İlgün, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Halkla iç içe olan İlgün, sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak çözüm üretmeye odaklanıyor. "Belediyecilik hizmet makamıdır" diyen İlgün, projelerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Açılışta Coşkulu Kalabalık: Evren SKM açılışına büyük ilgi gösterildi. Coşkulu kalabalık, Yeniden Refah Partisi'ne ve Alparslan İlgün'e desteklerini alkışlarla dile getirdi. Kederli'den Destek Mesajı: Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kederli, yaptığı konuşmada Alparslan İlgün'e ve Yeniden Refah Partisi'ne olan inancını dile getirdi. Kederli, "Evren'e Yeniden Refah getireceğimize inanıyoruz" dedi. İlgün'den Hizmet Sözü: Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alparslan İlgün de yaptığı konuşmada, Evren'e hizmet etmek için büyük bir azimle çalıştığını söyledi. İlgün, "Evren'i hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi. Miting coşkulu sloganlar ve alkışlar eşliğinde sona erdi.
Evren'de Yeniden Refah Rüzgarı! Genel Başkan Yardımcısı Kederli'nin de katılımıyla SKM açılışı coşkuya boğuldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kederli ve Ankara İl Teşkilatı'nın da katılımıyla Evren SKM açılışı coşkulu bir mitinge dönüştü.

Belediye seçimleri yaklaşırken adayların çalışmaları hız kazandı ve rekabet heyecanı arttı. Ankara'da da aynı yoğunluk yaşanıyor ve partilerin adayları seçmenlerin gönlüne girmek için yarışıyor.

Evren'de Yeniden Refah Partisi 'nin genç ve dinamik adayı Alparslan İlgün, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Halkla iç içe olan İlgün, sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak çözüm üretmeye odaklanıyor. "Belediyecilik hizmet makamıdır" diyen İlgün, projelerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Açılışta Coşkulu Kalabalık:

Evren SKM açılışına büyük ilgi gösterildi. Coşkulu kalabalık, Yeniden Refah Partisi'ne ve Alparslan İlgün'e desteklerini alkışlarla dile getirdi.

Kederli'den Destek Mesajı:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kederli, yaptığı konuşmada Alparslan İlgün'e ve Yeniden Refah Partisi'ne olan inancını dile getirdi. Kederli, "Evren'e Yeniden Refah getireceğimize inanıyoruz" dedi.

İlgün'den Hizmet Sözü:

Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alparslan İlgün de yaptığı konuşmada, Evren'e hizmet etmek için büyük bir azimle çalıştığını söyledi. İlgün, "Evren'i hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Miting coşkulu sloganlar ve alkışlar eşliğinde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.