,, ,

Euro Truck Simulator 2 Hileleri

Oyun 03.01.2024 - 13:18, Güncelleme: 03.01.2024 - 13:18 12726+ kez okundu.
 

Euro Truck Simulator 2 Hileleri

Euro Truck Simulator 2 Hileleri
Euro Truck Simulator 2, kamyon sürmeyi ve Avrupa'yı keşfetmeyi seven oyuncular için harika bir oyundur. Ancak, oyunun bazı yönlerini daha kolay veya daha eğlenceli hale getirmek için hileler kullanabilirsiniz. İşte ETS 2'de kullanabileceğiniz bazı hileler: Para hilesi : Oyunda para kazanmak için çok çalışmak zorunda kalırsanız, para hilesi ile kolayca para kazanabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir: g_money [miktar] Bu komutu, oyundaki para miktarını değiştirir. Örneğin, "g_money 1000000" komutunu girdiğiniz takdirde, hesabınızda 1 milyon dolar olacak. Yorgunluk hilesi: Oyunda yorgunluk, sürüş becerilerinizi ve dikkatinizi azaltan bir faktördür. Yorgunluk hilesi ile yorgunluğu devre dışı bırakabilir veya tamamen kaldırabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir: g_fatigue [değer] Bu komutu, yorgunluğun oyundaki etkisini değiştirir. Örneğin, "g_fatigue 0" komutunu girdiğiniz takdirde, yorgunluk tamamen devre dışı bırakılacaktır. Polis hilesi: Polis, oyunda hız sınırlarını aştığınız veya diğer trafik kurallarını ihlal ettiğiniz takdirde sizi durdurabilir. Polis hilesi ile polisleri devre dışı bırakabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir: g_police [değer] Bu komutu, polislerin oyundaki varlığını değiştirir. Örneğin, "g_police 0" komutunu girdiğiniz takdirde, polisler tamamen devre dışı bırakılacaktır. Zaman hilesi: Oyunda zaman ilerlemesini hızlandırmak veya yavaşlatmak için zaman hilesi kullanabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir: g_set_time [saat] [dakika] Bu komutu, oyundaki saati ve dakikayı değiştirir. Örneğin, "g_set_time 21 30" komutunu girdiğiniz takdirde, oyun saatini 21:30'a ayarlamış olursunuz. Diğer hileler: ETS 2'de kullanabileceğiniz başka hileler de vardır. Örneğin, aracınızın hızını artırabilir, trafik kurallarını ihlal etmeden istediğiniz yere gidebilir veya oyunun grafik ayarlarını değiştirebilirsiniz. İşte bazı diğer hileler: * g_traffic 0: Trafiği devre dışı bırakır. * g_fps: Oyunun FPS hızını görüntüler. * g_flyspeed: Kameranın hız sınırını değiştirir. * cheat driver: Şirketinize rastgele bir sürücü ekler. * cheat company: Şirket verilerini görüntüler. * cheat rating [0-23]: Şirket ratinglerini değiştirir. * sys_info: Bilgisayar bilgilerini görüntüler. * exit: Ana menüye döner. * quit: Oyundan çıkar. ETS 2 hilelerini kullanmak için öncelikle konsolu açmanız gerekir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Belgelerim klasörüne gidin. Euro Truck Simulator 2 klasörünü açın. Profil klasörünü açın. config.cfg dosyasını not defteri ile açın. Dosyanın içinde bulunan uset g_console "0" satırını bulun. Satırdaki 0 değerini 1 olarak değiştirin. Dosyayı kaydedin. Konsolu açtıktan sonra, istediğiniz hileyi girebilir ve Enter tuşuna basabilirsiniz. Hileler, oyuna girdikten sonra hemen etkili olur.  
Euro Truck Simulator 2 Hileleri

Euro Truck Simulator 2, kamyon sürmeyi ve Avrupa'yı keşfetmeyi seven oyuncular için harika bir oyundur. Ancak, oyunun bazı yönlerini daha kolay veya daha eğlenceli hale getirmek için hileler kullanabilirsiniz. İşte ETS 2'de kullanabileceğiniz bazı hileler:

  • Para hilesi : Oyunda para kazanmak için çok çalışmak zorunda kalırsanız, para hilesi ile kolayca para kazanabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir:
g_money [miktar]

Bu komutu, oyundaki para miktarını değiştirir. Örneğin, "g_money 1000000" komutunu girdiğiniz takdirde, hesabınızda 1 milyon dolar olacak.

  • Yorgunluk hilesi: Oyunda yorgunluk, sürüş becerilerinizi ve dikkatinizi azaltan bir faktördür. Yorgunluk hilesi ile yorgunluğu devre dışı bırakabilir veya tamamen kaldırabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir:
g_fatigue [değer]

Bu komutu, yorgunluğun oyundaki etkisini değiştirir. Örneğin, "g_fatigue 0" komutunu girdiğiniz takdirde, yorgunluk tamamen devre dışı bırakılacaktır.

  • Polis hilesi: Polis, oyunda hız sınırlarını aştığınız veya diğer trafik kurallarını ihlal ettiğiniz takdirde sizi durdurabilir. Polis hilesi ile polisleri devre dışı bırakabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir:
g_police [değer]

Bu komutu, polislerin oyundaki varlığını değiştirir. Örneğin, "g_police 0" komutunu girdiğiniz takdirde, polisler tamamen devre dışı bırakılacaktır.

  • Zaman hilesi: Oyunda zaman ilerlemesini hızlandırmak veya yavaşlatmak için zaman hilesi kullanabilirsiniz. Bunun için konsolu açmanız ve aşağıdaki komutu girmeniz gerekir:
g_set_time [saat] [dakika]

Bu komutu, oyundaki saati ve dakikayı değiştirir. Örneğin, "g_set_time 21 30" komutunu girdiğiniz takdirde, oyun saatini 21:30'a ayarlamış olursunuz.

  • Diğer hileler: ETS 2'de kullanabileceğiniz başka hileler de vardır. Örneğin, aracınızın hızını artırabilir, trafik kurallarını ihlal etmeden istediğiniz yere gidebilir veya oyunun grafik ayarlarını değiştirebilirsiniz. İşte bazı diğer hileler:
* g_traffic 0: Trafiği devre dışı bırakır.
* g_fps: Oyunun FPS hızını görüntüler.
* g_flyspeed: Kameranın hız sınırını değiştirir.
* cheat driver: Şirketinize rastgele bir sürücü ekler.
* cheat company: Şirket verilerini görüntüler.
* cheat rating [0-23]: Şirket ratinglerini değiştirir.
* sys_info: Bilgisayar bilgilerini görüntüler.
* exit: Ana menüye döner.
* quit: Oyundan çıkar.

ETS 2 hilelerini kullanmak için öncelikle konsolu açmanız gerekir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Belgelerim klasörüne gidin.
  2. Euro Truck Simulator 2 klasörünü açın.
  3. Profil klasörünü açın.
  4. config.cfg dosyasını not defteri ile açın.
  5. Dosyanın içinde bulunan uset g_console "0" satırını bulun.
  6. Satırdaki 0 değerini 1 olarak değiştirin.
  7. Dosyayı kaydedin.

Konsolu açtıktan sonra, istediğiniz hileyi girebilir ve Enter tuşuna basabilirsiniz. Hileler, oyuna girdikten sonra hemen etkili olur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.