,, ,

Etlik Halk Eğitim Merkezi'nde Özel Yürekler Kurs Merkezi'ne Trafik Eğitimi

Gündem 04.03.2024 - 12:05, Güncelleme: 04.03.2024 - 12:07 4360+ kez okundu.
 

Etlik Halk Eğitim Merkezi'nde Özel Yürekler Kurs Merkezi'ne Trafik Eğitimi

Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer : "Özel öğrencilerimizin trafikte güvenli olması bizim için çok önemli.
Etlik Halk Eğitim Merkezi Özel Yürekler Kurs Merkezi'nde 39 özel öğrenciye Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer tarafından trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitimde, trafik kuralları, yayaların uyması gereken kurallar ve özellikle emniyet kemerinin önemi konuları görsel ve uygulamalı olarak anlatıldı. Özel öğrenciler, eğitimi dikkatle takip ettiler ve uygulamalı etkinliklere katıldılar. Eğitime Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun Uçan ve özel eğitim öğretmenleri de katıldı. Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer , yaptığı açıklamada: "Özel öğrencilerimizin trafik kuralları hakkında bilinçlendirilmesi bizim için çok önemli. Bu eğitimle, trafikte nasıl güvenli olacaklarını ve kendilerini nasıl koruyabileceklerini öğrendiklerini umuyoruz." dedi. Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun Uçan ise: "Özel Yürekler Kurs Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerimize yönelik bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için Jandarma Trafik Tim Komutanlığı'na teşekkür ediyoruz. Bu eğitimle, özel öğrencilerimizin trafikte daha bilinçli ve güvenli olmalarını sağlayacağımıza inanıyoruz." diye konuştu. Eğitim, özel öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgi ve bilinç kazandırmanın yanı sıra, trafikte daha dikkatli ve sorumlu olmalarını da sağladı.
Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer : "Özel öğrencilerimizin trafikte güvenli olması bizim için çok önemli.

Etlik Halk Eğitim Merkezi Özel Yürekler Kurs Merkezi'nde 39 özel öğrenciye Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer tarafından trafik kuralları eğitimi verildi.

Eğitimde, trafik kuralları, yayaların uyması gereken kurallar ve özellikle emniyet kemerinin önemi konuları görsel ve uygulamalı olarak anlatıldı. Özel öğrenciler, eğitimi dikkatle takip ettiler ve uygulamalı etkinliklere katıldılar.

Eğitime Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun Uçan ve özel eğitim öğretmenleri de katıldı.

Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Kd Bçvş. Mehmet Can Hazer , yaptığı açıklamada: "Özel öğrencilerimizin trafik kuralları hakkında bilinçlendirilmesi bizim için çok önemli. Bu eğitimle, trafikte nasıl güvenli olacaklarını ve kendilerini nasıl koruyabileceklerini öğrendiklerini umuyoruz." dedi.

Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun Uçan ise: " Özel Yürekler Kurs Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerimize yönelik bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için Jandarma Trafik Tim Komutanlığı'na teşekkür ediyoruz. Bu eğitimle, özel öğrencilerimizin trafikte daha bilinçli ve güvenli olmalarını sağlayacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Eğitim, özel öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgi ve bilinç kazandırmanın yanı sıra, trafikte daha dikkatli ve sorumlu olmalarını da sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.