,, ,

Esra Ruşan 'Sıfırıncı Gün' Kadrosunda!

Tv-Dünyası 09.10.2022 - 18:38, Güncelleme: 09.10.2022 - 18:38 5290+ kez okundu.
 

Esra Ruşan 'Sıfırıncı Gün' Kadrosunda!

Esra Ruşan 'Sıfırıncı Gün' Kadrosunda!
Yapımcılığını Acun Medya'nın, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği, senaryosunu Atasoy Koç'un kaleme aldığı dizi ekibi geçtiğimiz akşam düzenlenen yemekte bir araya geldi. Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Savaş Özdemir ve Ahmet Pınar 'ın yer aldığı diziye Tatlı Küçük Yalancılar, Masumlar Apartmanı gibi yapımlarda izleyici karşsınıa çıkan başarılı oyuncu Esra Ruşan dahil oldu. Sıfırıncı Gün yakında TV8'de!
Esra Ruşan 'Sıfırıncı Gün' Kadrosunda!
Yapımcılığını Acun Medya'nın, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği, senaryosunu Atasoy Koç'un kaleme aldığı dizi ekibi geçtiğimiz akşam düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Savaş Özdemir ve Ahmet Pınar 'ın yer aldığı diziye Tatlı Küçük Yalancılar, Masumlar Apartmanı gibi yapımlarda izleyici karşsınıa çıkan başarılı oyuncu Esra Ruşan dahil oldu.
Sıfırıncı Gün yakında TV8'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.