,, ,

Esra Rabia Ünal Kimdir?

Kimdir 12.07.2023 - 17:57, Güncelleme: 12.07.2023 - 17:57 4395+ kez okundu.
 

Esra Rabia Ünal Kimdir?

Esra Rabia Ünal Kimdir?
Esra Rabia Ünal , sosyal medya platformu TikTok ’ta başörtüsü takarak çektiği videolarla fenomen olan bir isimdir. Ancak son günlerde Esra Rabia Ünal ’ın gerçek kimliği ve geçmişiyle ilgili şok edici iddialar ortaya atılmıştır. İşte Esra Rabia Ünal hakkında merak edilenler: Esra Rabia Ünal ’ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve 5 yıl önce Adana’da ahlak polisinin yaptığı fuhuş operasyonunda tutuklandığı iddia edilmiştir. Bolhatoğlu’nun fuhuş operasyonunda “ Pembe panter ” lakabını kullandığı öğrenilmiştir. Esra Rabia Ünal , bu iddiaları yalanlamış ve kendisine iftira atıldığını söylemiştir. Ünal, 5 yıl önce çok küçük olduğunu, gerçek adının Ayşe olmadığını ve lakabının da “Eyşan” olduğunu belirtmiştir. Esra Rabia Ünal , Temmuz 2023 itibarıyla TikTok’ta 863 bin, Instagram’da 338 bin takipçisi bulunmaktadır. Esra Rabia Ünal , başörtüsüyle “ twerk ” dansı yapması, eğlence mekanlarından paylaşımlar yapması ve İslami değerlere aykırı davranışlarıyla tepki toplamıştır.
Esra Rabia Ünal Kimdir?

Esra Rabia Ünal , sosyal medya platformu TikTok ’ta başörtüsü takarak çektiği videolarla fenomen olan bir isimdir. Ancak son günlerde Esra Rabia Ünal ’ın gerçek kimliği ve geçmişiyle ilgili şok edici iddialar ortaya atılmıştır. İşte Esra Rabia Ünal hakkında merak edilenler:

Esra Rabia Ünal ’ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve 5 yıl önce Adana’da ahlak polisinin yaptığı fuhuş operasyonunda tutuklandığı iddia edilmiştir. Bolhatoğlu’nun fuhuş operasyonunda “ Pembe panter ” lakabını kullandığı öğrenilmiştir.
Esra Rabia Ünal , bu iddiaları yalanlamış ve kendisine iftira atıldığını söylemiştir. Ünal, 5 yıl önce çok küçük olduğunu, gerçek adının Ayşe olmadığını ve lakabının da “Eyşan” olduğunu belirtmiştir.
Esra Rabia Ünal , Temmuz 2023 itibarıyla TikTok’ta 863 bin, Instagram’da 338 bin takipçisi bulunmaktadır. Esra Rabia Ünal , başörtüsüyle “ twerk ” dansı yapması, eğlence mekanlarından paylaşımlar yapması ve İslami değerlere aykırı davranışlarıyla tepki toplamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.