,, ,

Esra Erol'da Şoke Eden Gelişme! Dadı Meryem'in Gizemi Çözüldü!

Gündem 06.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 06.04.2024 - 12:15 4149 kez okundu.
 

Esra Erol'da Şoke Eden Gelişme! Dadı Meryem'in Gizemi Çözüldü!

Esra Erol’da programında şoke eden bir gelişme: Meryem’in cinayet itirafı ve cinsiyet değiştirme sırrı. Bu konu, sosyal medyada yoğun tartışmalara neden oldu
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol 'da programında şoke eden bir gelişme yaşandı. Eşinin dadı Meryem'le aldattığını öne süren bir kadın programa katılarak yardım istedi. Yayına çıkan Meryem 'in yıllar önce bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve hapis yattığı ortaya çıktı. Yaşanan gelişmelerin ardından Meryem'in aslında erkek olduğu ve cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği öğrenildi. Gerçekler ortaya çıktıktan sonra programdan ayrılan Meryem , son açıklamasında cinayeti kendisinin işlemediğini, suçu üstlenmek zorunda kaldığını söyledi. Meryem'in Cinayet İtirafı: Canlı yayının ardından Esra Erol 'da ekibiyle konuşan Meryem , yıllar önce işlenen cinayeti itiraf etti: "Bu durum amcamla alakalı bir durumdu. Ben de olaya zorla dahil edildim." "Cinayeti işlemediğim kesindir. Ben cinayete iş bittikten sonra dahil oldum." "Amcam bana 'Kimseye bir şey söylemiyorsun ve çaktırmıyorsun. Gebertirim seni' dedi." "2 kişiye ait DNA örneği bulunmuştu. Amcam, annemin sabıkası olduğu için suçu onun üzerine yıkmaya çalıştı." "Ben de annemin yapmadığını söyleyerek suçu üstlendim. Bunun da cezasını yattım." Meryem'in Cinsiyet Değiştirme Sırrı: 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse giren Meryem 'in cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olduğu ve hapisten çıktıktan sonra da cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı öğrenildi. Esra Erol'da programında yaşanan bu şoke eden gelişmeler, birçok soruyu beraberinde getirdi: Meryem neden cinayeti üstlendi? Amcası cinayete neden karıştı? Meryem cinsiyet değiştirmeye neden karar verdi? Bu soruların cevabı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.
Esra Erol’da programında şoke eden bir gelişme: Meryem’in cinayet itirafı ve cinsiyet değiştirme sırrı. Bu konu, sosyal medyada yoğun tartışmalara neden oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol 'da programında şoke eden bir gelişme yaşandı. Eşinin dadı Meryem'le aldattığını öne süren bir kadın programa katılarak yardım istedi. Yayına çıkan Meryem 'in yıllar önce bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve hapis yattığı ortaya çıktı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Meryem'in aslında erkek olduğu ve cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği öğrenildi. Gerçekler ortaya çıktıktan sonra programdan ayrılan Meryem , son açıklamasında cinayeti kendisinin işlemediğini, suçu üstlenmek zorunda kaldığını söyledi.

Meryem'in Cinayet İtirafı:

Canlı yayının ardından Esra Erol 'da ekibiyle konuşan Meryem , yıllar önce işlenen cinayeti itiraf etti:

  • "Bu durum amcamla alakalı bir durumdu. Ben de olaya zorla dahil edildim."
  • "Cinayeti işlemediğim kesindir. Ben cinayete iş bittikten sonra dahil oldum."
  • "Amcam bana 'Kimseye bir şey söylemiyorsun ve çaktırmıyorsun. Gebertirim seni' dedi."
  • "2 kişiye ait DNA örneği bulunmuştu. Amcam, annemin sabıkası olduğu için suçu onun üzerine yıkmaya çalıştı."
  • "Ben de annemin yapmadığını söyleyerek suçu üstlendim. Bunun da cezasını yattım."

Meryem'in Cinsiyet Değiştirme Sırrı:

16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse giren Meryem 'in cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olduğu ve hapisten çıktıktan sonra da cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı öğrenildi.

Esra Erol'da programında yaşanan bu şoke eden gelişmeler, birçok soruyu beraberinde getirdi:

  • Meryem neden cinayeti üstlendi?
  • Amcası cinayete neden karıştı?
  • Meryem cinsiyet değiştirmeye neden karar verdi?

Bu soruların cevabı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.