,, ,

Eskişehir'de yelkenkanat eğitimi sırasında kaza: 1 ölü

Gündem 20.09.2023 - 17:42, Güncelleme: 20.09.2023 - 17:46 3087+ kez okundu.
 

Eskişehir'de yelkenkanat eğitimi sırasında kaza: 1 ölü

Eskişehir’de iki yelkenkanadın havada çarpışması sonucu bir pilot hayatını kaybetti. Kazada bir diğer pilot da yaralandı.
Eskişehir 'in İnönü ilçesinde iki yelkenkanadın havada çarpıştığı kazada bir pilot hayatını kaybetti. Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Tesisleri'nde Yelkenkanat Tekamül Eğitimi'ndeki Tolga Kandilli ve M.D'nin kullandığı iki yelkenkanat, uçuş sırasında henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hasar alıp düşen yelkenkanadı kullanan Tolga Kandilli, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Diğer pilot M.D'nin kullandığı yelkenkanat ise İnönü Eğitim Merkezi'ne indi. M.D, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından hastaneye kaldırıldı.
Eskişehir’de iki yelkenkanadın havada çarpışması sonucu bir pilot hayatını kaybetti. Kazada bir diğer pilot da yaralandı.

Eskişehir 'in İnönü ilçesinde iki yelkenkanadın havada çarpıştığı kazada bir pilot hayatını kaybetti.

Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Tesisleri'nde Yelkenkanat Tekamül Eğitimi'ndeki Tolga Kandilli ve M.D'nin kullandığı iki yelkenkanat, uçuş sırasında henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hasar alıp düşen yelkenkanadı kullanan Tolga Kandilli, kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Diğer pilot M.D'nin kullandığı yelkenkanat ise İnönü Eğitim Merkezi'ne indi. M.D, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.