,, ,

Eskişehir'de çocuklar, tehlikeli ve yasak olan Porsuk Çayı'nda yüzüyor

Gündem 10.08.2023 - 13:09, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:09 3701+ kez okundu.
 

Eskişehir'de çocuklar, tehlikeli ve yasak olan Porsuk Çayı'nda yüzüyor

Eskişehir’de çocuklar yasaklı Porsuk Çayı’nda serinliyor
Eskişehir 'de sıcaktan bunalan çocuklar, serinlemek için yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğu Porsuk Çayı'na giriyor. Kent merkezinden geçen Porsuk Çayı 'nın Deliklitaş Mahallesi Savtekin Caddesi'nde kalan bölümünde bir araya gelen çocuklar, yaptıkları ısınma hareketlerinin ardından suya atlıyor. Çocuklardan bazıları da bir süre yüzdükten sonra Porsuk Çayı'nın çevresindeki çimlere uzanıyor. Çocukları uyaran olmazken Porsuk Çayı 'nda haziranda 22 yaşındaki Fatih Er, temmuz ayında ise 20 yaşındaki Mustafa Turunç boğulmuştu.
Eskişehir’de çocuklar yasaklı Porsuk Çayı’nda serinliyor

Eskişehir 'de sıcaktan bunalan çocuklar, serinlemek için yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğu Porsuk Çayı'na giriyor.

Kent merkezinden geçen Porsuk Çayı 'nın Deliklitaş Mahallesi Savtekin Caddesi'nde kalan bölümünde bir araya gelen çocuklar, yaptıkları ısınma hareketlerinin ardından suya atlıyor. Çocuklardan bazıları da bir süre yüzdükten sonra Porsuk Çayı'nın çevresindeki çimlere uzanıyor.

Çocukları uyaran olmazken Porsuk Çayı 'nda haziranda 22 yaşındaki Fatih Er, temmuz ayında ise 20 yaşındaki Mustafa Turunç boğulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.