,, ,

Eskişehir'de 18 araç lastiği kesilerek tahrip edildi

Gündem 16.11.2023 - 12:55, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:55 2848+ kez okundu.
 

Eskişehir'de 18 araç lastiği kesilerek tahrip edildi

Eskişehir’de park halindeki 18 aracın lastiklerine zarar veren şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi
Eskişehir 'de bir sokakta park halindeki 18 aracın lastiklerine zarar verdiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı. Emek Mahallesi Gümüşdere Sokak'ta park halinde bulunan 18 aracın lastiklerinin kesilmesi üzerine Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma yürütüldü. Ekiplerce yapılan çalışmada, kesici bir aletle araçların lastiklerine zarar veren şüphelinin C.A. olduğu belirlendi. Polis, şüpheliyi çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. C.A'nın emniyetteki ifadesinde alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.    
Eskişehir’de park halindeki 18 aracın lastiklerine zarar veren şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi

Eskişehir 'de bir sokakta park halindeki 18 aracın lastiklerine zarar verdiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Emek Mahallesi Gümüşdere Sokak'ta park halinde bulunan 18 aracın lastiklerinin kesilmesi üzerine Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma yürütüldü.

Ekiplerce yapılan çalışmada, kesici bir aletle araçların lastiklerine zarar veren şüphelinin C.A. olduğu belirlendi. Polis, şüpheliyi çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

C.A'nın emniyetteki ifadesinde alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.