,, ,

Eskişehir Tanıtma Grubu, 8. Yılında Ödül Töreni Düzenledi

Gündem 21.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:30 3021+ kez okundu.
 

Eskişehir Tanıtma Grubu, 8. Yılında Ödül Töreni Düzenledi

Eskişehir Tanıtma Grubu, 8. yılını ve Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için ödül töreni düzenledi. Eskişehir’in tanıtımına katkı sağlayan isimlere ödüller verildi
Eskişehir 'i tanıtmak için 13 yıl önce kurulan Eskişehir Tanıtma Grubu (ETG), 8. yılını ve Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak için 18 Kasım 2023 tarihinde Gaga Restoran 'da ödül töreni düzenledi. Açılış konuşmasını ETG Başkanı Orhan ARAT yaptı. Törende, "Toplumsal fayda/hedef kitle faydası", "Ülke ve şehre katkısı", "Koruma bilinci; kültürel değerlere sahip çıkma, hümanizm, etik değerleri koruma ve saygı", "Özgünlük, yenilikçilik", "Sürdürülebilirlik" ve "Kamuoyunda, sosyal medya, basın yayın organlarında yer alma" olmak üzere 7 kategoride ödüller verildi. Toplumsal fayda/hedef kitle faydası kategorisinde ödül alan isimler şunlardı: Yönetim alanında: İnan Kıraç , Can Kıraç , Kadir Çalışıcı , Orhan Erpek Yerel yönetimlerde: Yılmaz Büyükerşen , Ahmet Ataç , Hamid Yüzügüllü , Haydar Çorum Spor alanında: Orhan Erpek , Ramazan Güven Koruma bilinci; kültürel değerlere sahip çıkma, hümanizm, etik değerleri koruma ve saygı kategorisinde ödül alan isimler şunlardı: Aydan Kanatlı KYK Yapı Kimyasalları'ndan Arda Sürmeli Hafız Mustafa'dan Avni Ongurlar Özgünlük, yenilikçilik kategorisinde ödül alan isimler şunlardı: Vali Yardımcısı Salih Altun İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılıç Yozgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak Sürdürülebilirlik kategorisinde ödül alan isimler şunlardı: ETİ Şirketler Grubu'ndan Firuz Kanatlı By Fırın'dan Murat Şafii Kamuoyunda, sosyal medya, basın yayın organlarında yer alma kategorisinde ödül alan isimler şunlardı: İlhan Mansız İskender Altın Zeynep Kankonde Es Es Bando Tornacılar Odası'ndan Adnan Karamanlı Hayırsever iş adamı Lütfi Yüksel Kompozisyon kategorisinde ödül alan isim, Yeni Yol Okulları üçüncü sınıf öğrencisi Ömer Yıldırım oldu. Şiir kategorisini de Caner Şahin kazandı. Kısa film de Nevzat Özoğlu. Gecenin sunuculuğunu Şeker Aybala ve Fıs Fıs İsmail olarak bilinen Süleyman Yağcı yaptı. Vefat eden Celaleddin Sarar ve İlhan YALÇIN'a VEFA ödülü verildi. Ödülleri babaları adına Emre SARAR ve Yiğit Can YALÇIN aldı. Gecenin sonunda Bahattin Atak, Ayça ve Leonida Timuş konser verdi. ETG koordinatörü Oral BÜYÜKSARI, ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ödül töreni, Eskişehir'in tanıtımına katkı sağlayan isimlere teşekkür etmek ve şehrin potansiyelini gözler önüne sermek için önemli bir organizasyondu. Ayrıca yapılan "Eskişehir'in Geleceği, Geleceğin Eskişehir'i" 4 başlıkta çalıştay yapıldı, çok verimli oldu" dedi.
Eskişehir Tanıtma Grubu, 8. yılını ve Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için ödül töreni düzenledi. Eskişehir’in tanıtımına katkı sağlayan isimlere ödüller verildi

Eskişehir 'i tanıtmak için 13 yıl önce kurulan Eskişehir Tanıtma Grubu (ETG), 8. yılını ve Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak için 18 Kasım 2023 tarihinde Gaga Restoran 'da ödül töreni düzenledi. Açılış konuşmasını ETG Başkanı Orhan ARAT yaptı.

Törende, "Toplumsal fayda/hedef kitle faydası", "Ülke ve şehre katkısı", "Koruma bilinci; kültürel değerlere sahip çıkma, hümanizm, etik değerleri koruma ve saygı", "Özgünlük, yenilikçilik", "Sürdürülebilirlik" ve "Kamuoyunda, sosyal medya, basın yayın organlarında yer alma" olmak üzere 7 kategoride ödüller verildi.

Toplumsal fayda/hedef kitle faydası kategorisinde ödül alan isimler şunlardı:

Koruma bilinci; kültürel değerlere sahip çıkma, hümanizm, etik değerleri koruma ve saygı kategorisinde ödül alan isimler şunlardı:

  • Aydan Kanatlı
  • KYK Yapı Kimyasalları'ndan Arda Sürmeli
  • Hafız Mustafa'dan Avni Ongurlar

Özgünlük, yenilikçilik kategorisinde ödül alan isimler şunlardı:

  • Vali Yardımcısı Salih Altun
  • İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılıç
  • Yozgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak

Sürdürülebilirlik kategorisinde ödül alan isimler şunlardı:

  • ETİ Şirketler Grubu'ndan Firuz Kanatlı
  • By Fırın'dan Murat Şafii

Kamuoyunda, sosyal medya, basın yayın organlarında yer alma kategorisinde ödül alan isimler şunlardı:

  • İlhan Mansız
  • İskender Altın
  • Zeynep Kankonde
  • Es Es Bando
  • Tornacılar Odası'ndan Adnan Karamanlı
  • Hayırsever iş adamı Lütfi Yüksel

Kompozisyon kategorisinde ödül alan isim, Yeni Yol Okulları üçüncü sınıf öğrencisi Ömer Yıldırım oldu. Şiir kategorisini de Caner Şahin kazandı. Kısa film de Nevzat Özoğlu.

Gecenin sunuculuğunu Şeker Aybala ve Fıs Fıs İsmail olarak bilinen Süleyman Yağcı yaptı.

Vefat eden Celaleddin Sarar ve İlhan YALÇIN'a VEFA ödülü verildi. Ödülleri babaları adına Emre SARAR ve Yiğit Can YALÇIN aldı.

Gecenin sonunda Bahattin Atak, Ayça ve Leonida Timuş konser verdi.

ETG koordinatörü Oral BÜYÜKSARI, ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ödül töreni, Eskişehir'in tanıtımına katkı sağlayan isimlere teşekkür etmek ve şehrin potansiyelini gözler önüne sermek için önemli bir organizasyondu. Ayrıca yapılan "Eskişehir'in Geleceği, Geleceğin Eskişehir'i" 4 başlıkta çalıştay yapıldı, çok verimli oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.