,, ,

Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu için Mecliste Tören

Gündem 17.11.2023 - 12:23, Güncelleme: 17.11.2023 - 12:23 2890+ kez okundu.
 

Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu için Mecliste Tören

Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu için Mecliste cenaze töreni düzenlendi. Müftüoğlu, yarın Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde toprağa verilecek
Eski Devlet Bakanlarından Güneş Müftüoğlu için Mecliste cenaze töreni düzenlendi. Törene Müftüoğlu'nun eşi ve iki çocuğunun yanı sıra yakınları, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder , CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın , eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ve Köksal Toptan , milletvekilleri, Meclis bürokratları ve personeli katıldı. Müftüoğlu'nun naaşı, yarın Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Çaycuma Eski Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ankara'da 78 yaşında hayatını kaybeden Müftüoğlu, 18. ve 19. Dönem Zonguldak Milletvekilliği ve 50. Hükümet'te Devlet Bakanlığı yaptı.
Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu için Mecliste cenaze töreni düzenlendi. Müftüoğlu, yarın Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde toprağa verilecek

Eski Devlet Bakanlarından Güneş Müftüoğlu için Mecliste cenaze töreni düzenlendi.

Törene Müftüoğlu'nun eşi ve iki çocuğunun yanı sıra yakınları, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder , CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın , eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ve Köksal Toptan , milletvekilleri, Meclis bürokratları ve personeli katıldı.

Müftüoğlu'nun naaşı, yarın Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Çaycuma Eski Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ankara'da 78 yaşında hayatını kaybeden Müftüoğlu, 18. ve 19. Dönem Zonguldak Milletvekilliği ve 50. Hükümet'te Devlet Bakanlığı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.