,, ,

Eser Bektaşoğlun’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Anlamlı Mesaj

Siyaset 18.03.2024 - 13:39, Güncelleme: 18.03.2024 - 13:39 6468+ kez okundu.
 

Eser Bektaşoğlun’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Anlamlı Mesaj

“İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlun, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde duygusal bir mesaj yayımladı.
İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlu n'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümünde Eser Bektaşoğlun'dan Anlamlı Mesaj İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlun, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bektaşoğlun mesajında şu ifadelere yer verdi: "18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun en somut göstergesidir. Bu zafer, imkansız denileni başaran ve tarihe altın harflerle yazılan bir destandır. Çanakkale'de şehit düşen kahramanlarımızın fedakarlıkları asla unutulmayacaktır. Onların aziz hatıraları sonsuza kadar yaşayacaktır. Bugün bizlere düşen görev, bu kahramanların bize emanet ettiği değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." Bektaşoğlun'un mesajı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı Bektaşoğlun'un mesajını beğenerek yorum yaptı. Kullanıcılar mesajda yer alan duygu ve düşüncelere katıldıklarını dile getirdiler.
“İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlun, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde duygusal bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlu n'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümünde Eser Bektaşoğlun'dan Anlamlı Mesaj

İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Eser Bektaşoğlun, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bektaşoğlun mesajında şu ifadelere yer verdi:

"18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun en somut göstergesidir. Bu zafer, imkansız denileni başaran ve tarihe altın harflerle yazılan bir destandır.

Çanakkale'de şehit düşen kahramanlarımızın fedakarlıkları asla unutulmayacaktır. Onların aziz hatıraları sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bugün bizlere düşen görev, bu kahramanların bize emanet ettiği değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmaktır.

Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Bektaşoğlun'un mesajı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı Bektaşoğlun'un mesajını beğenerek yorum yaptı. Kullanıcılar mesajda yer alan duygu ve düşüncelere katıldıklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.