,, ,

Esentepe'ye yeni köprü

Gündem 15.09.2023 - 12:08, Güncelleme: 15.09.2023 - 12:11 3576+ kez okundu.
 

Esentepe'ye yeni köprü

Esentepe’ye spor tesislerine ulaşım kolaylığı. DSİ’den köprü hizmeti. Başkan Büyüksu teşekkür etti.
Esentepe Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu yapılan girişimler sonucunda DSİ Genel Müdürlüğü tarafından beldedeki spor tesislerinin olduğu yere bir adet köprünün bitirilerek hizmete sunulduğunu duyurdu. Dırbaz Büyüksu yaptığı açıklamada, "Yaptığımız girişimler sonucunda, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından beldemiz spor tesislerinin olduğu yere bir adet köprü bitirilerek hizmete sunulmuştur. Bu köprünün yapımında emeği geçen başta DSİ Genel Müdürümüz olmak üzere, DSİ Bölge Müdürümüz ve DSİ Şube Müdürümüze teşekkür ederiz" dedi. Dırbaz Büyüksu köprünün belde halkının kullanımına sunulduğunu belirterek, "Köprü, beldemiz halkının spor tesislerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Esentepe’ye spor tesislerine ulaşım kolaylığı. DSİ’den köprü hizmeti. Başkan Büyüksu teşekkür etti.

Esentepe Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu yapılan girişimler sonucunda DSİ Genel Müdürlüğü tarafından beldedeki spor tesislerinin olduğu yere bir adet köprünün bitirilerek hizmete sunulduğunu duyurdu.

Dırbaz Büyüksu yaptığı açıklamada, "Yaptığımız girişimler sonucunda, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından beldemiz spor tesislerinin olduğu yere bir adet köprü bitirilerek hizmete sunulmuştur. Bu köprünün yapımında emeği geçen başta DSİ Genel Müdürümüz olmak üzere, DSİ Bölge Müdürümüz ve DSİ Şube Müdürümüze teşekkür ederiz" dedi.

Dırbaz Büyüksu köprünün belde halkının kullanımına sunulduğunu belirterek, "Köprü, beldemiz halkının spor tesislerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.