,, ,

Esenler Erokspor ve Vanspor, Haftayı 3-0’lık Galibiyetle Kapattı

Spor 18.03.2024 - 11:10, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:10 10866+ kez okundu.
 

Esenler Erokspor ve Vanspor, Haftayı 3-0’lık Galibiyetle Kapattı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta maçları tamamlandı. Lider Esenler Erokspor ve Vanspor galibiyetle ayrılırken, Bursaspor deplasmanda galip geldi.
TFF 2. Lig Beyaz GURUP 30. Hafta maçları haftasonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Lider Esenler Erokspor sabasında Nazilli Belediyesporu 3-0 yendi. Erken gol perdesini Mustafa Pekdemek 5. dakikada açtı. 14. dakikada Alper Karaman ile 2-0 üstünlüğü yakalayan Esenler Erokspor Ali Yavuz Kol ile ilk devre bitmeden 43. dakikada maçı 3-0 a getiren sonucu aldı. Maçta başka gol olmayında lider Esenler Erokspor 3 puanı 3 golle aldı. Liderin takipcisi Vanspor SK da kendi sahasında Yeni Mersin İ.Y’yi aynı skor ile 3-0 yenmeyi başardı. Zirvede puan kaybı olmaz iken küme düşme hattında takımların üst sıralara çıkma gayretleride devam ediyor. BURSASPOR DEPLASMANDA GALİP Küme düşmesi kesinleşen Süper Lig Şampiyonu da olan Bursaspor deplasmanda Kırşehir FK ile oynadığı maçı 2-1 kazandı. Deplasmanda Kırşehir FK önünde 1-0 öne geçen Yeşil-Beyazlılar 1-1 beraberlik sonrası maçı bırakmadı ve deplasmanda Kırşehir FK önünde 2-1 lik galibiyetle üç puanı aldı. Prestij maçında Bursaspor galip geldi. Bursaspor kalan maçlarda da en iyi futbolunu ortaya koyup puan alması maçları bırakmaması bekleniyor. Küme düşme hattında yer alan diğer takımlardan Zonguldak Belediyespor güçlü rakibi Beyoğlu Çarşısporu 1-0 yendi. Gurupta son sırada yer alan Adıyaman FK haftayı maç yapmadan tamamladı. AFYONSPOR 1-1 ANKARASPOR Sahasında Ankaraspor ile karşılaşan Hes İlaç Afyonsopor 1 puanı 1 gol ile aldı. Play-off için mücadele eden Ankaraspor üç puan için geldiği Afyon’dan 1 puanla döndü. Deneyimli teknik adam Hasan Erkan Şimşir ile mütevazı oyuncu kadrosu ile başarılar kazanan Afyonspor 46. dakikada Bedirhan Akbaba ile 1-0 öne geçti, GOOLLL DK 46. Bedirhan Akbaba AFYONSPOR 1-0 ANKARASPOR Bu sonucu maç bitimine kadar taşımak isteyen Afyonspor  bu istediği bir süre devam ettirse de 65. dakikada Recep Taşbakır’ın golüne engel olamadı. Ankaraspor 1-1 lik eşitliği sağladı. GOOLL DK 65. Recep Taşbakır AFYONSPOR 1-1 ANKARASPOR Maçta başka gol olmayınca Hes İlaç Afyonspor ve Ankaraspor 1 puana 1’er gol ile ulaştılar.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta maçları tamamlandı. Lider Esenler Erokspor ve Vanspor galibiyetle ayrılırken, Bursaspor deplasmanda galip geldi.

TFF 2. Lig Beyaz GURUP 30. Hafta maçları haftasonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Lider Esenler Erokspor sabasında Nazilli Belediyesporu 3-0 yendi. Erken gol perdesini Mustafa Pekdemek 5. dakikada açtı. 14. dakikada Alper Karaman ile 2-0 üstünlüğü yakalayan Esenler Erokspor Ali Yavuz Kol ile ilk devre bitmeden 43. dakikada maçı 3-0 a getiren sonucu aldı. Maçta başka gol olmayında lider Esenler Erokspor 3 puanı 3 golle aldı.

Liderin takipcisi Vanspor SK da kendi sahasında Yeni Mersin İ.Y’yi aynı skor ile 3-0 yenmeyi başardı. Zirvede puan kaybı olmaz iken küme düşme hattında takımların üst sıralara çıkma gayretleride devam ediyor.

BURSASPOR DEPLASMANDA GALİP

Küme düşmesi kesinleşen Süper Lig Şampiyonu da olan Bursaspor deplasmanda Kırşehir FK ile oynadığı maçı 2-1 kazandı. Deplasmanda Kırşehir FK önünde 1-0 öne geçen Yeşil-Beyazlılar 1-1 beraberlik sonrası maçı bırakmadı ve deplasmanda Kırşehir FK önünde 2-1 lik galibiyetle üç puanı aldı. Prestij maçında Bursaspor galip geldi. Bursaspor kalan maçlarda da en iyi futbolunu ortaya koyup puan alması maçları bırakmaması bekleniyor.

Küme düşme hattında yer alan diğer takımlardan Zonguldak Belediyespor güçlü rakibi Beyoğlu Çarşısporu 1-0 yendi. Gurupta son sırada yer alan Adıyaman FK haftayı maç yapmadan tamamladı.

AFYONSPOR 1-1 ANKARASPOR

Sahasında Ankaraspor ile karşılaşan Hes İlaç Afyonsopor 1 puanı 1 gol ile aldı. Play-off için mücadele eden Ankaraspor üç puan için geldiği Afyon’dan 1 puanla döndü.

Deneyimli teknik adam Hasan Erkan Şimşir ile mütevazı oyuncu kadrosu ile başarılar kazanan Afyonspor 46. dakikada Bedirhan Akbaba ile 1-0 öne geçti,

GOOLLL DK 46. Bedirhan Akbaba AFYONSPOR 1-0 ANKARASPOR

Bu sonucu maç bitimine kadar taşımak isteyen Afyonspor  bu istediği bir süre devam ettirse de 65. dakikada Recep Taşbakır’ın golüne engel olamadı. Ankaraspor 1-1 lik eşitliği sağladı.

GOOLL DK 65. Recep Taşbakır AFYONSPOR 1-1 ANKARASPOR

Maçta başka gol olmayınca Hes İlaç Afyonspor ve Ankaraspor 1 puana 1’er gol ile ulaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.